Home » Verkocht | Tooroplaan 15

Verkocht | Tooroplaan 15

Saelmans Makelaardij

Door Veerle van Heertum

Tooroplaan 15

6006 PK Weert

Vraagprijs € 1.150.000,- k.k.

__________________________________

– Stijlvolle vrijstaande villa met veel leefruimte, een riante welnessruimte, 4 slaapkamers, 2 badkamers en een schitterende achtertuin!
– Gelegen op een parkachtig perceel van maar liefst 1630 m2, in de prachtige bosrijke omgeving van natuurgebied ‘’De IJzeren Man’’.
– De woning is recent (2019) voorzien van een compleet nieuw geïsoleerd dak met nieuwe zinken boeiboorden en maar liefst 66 zonnepanelen!
– De welnessruimte bestaat uit een riant verwarmd binnenzwembad en een bijbehorend ontspanningsgedeelte met o.a. bargedeelte en sauna!
– De achtertuin is fraai aangelegd, beschikt over een overdekt terras, heeft een uitstekende zonligging en geniet optimale privacy!
– De woning is door de hoeveelheid ruimte uitermate geschikt voor een groot gezin en/of om wonen met thuiswerken te combineren!
– Het Weerter stadscentrum en NS- Intercitystation zijn binnen enkele fietsminuten bereikbaar.
– In de directe nabijheid van een school voor voorgezet onderwijs ‘’Het College Weert’’ en op korte afstand van diverse winkel-, zorg-, sport- en recreatievoorzieningen.
– Vanuit de woning is er een uitstekende verbinding naar de autosnelweg A2 Maastricht – Eindhoven en diverse belangrijke uitvalswegen.

Vanuit de lommerrijke Tooroplaan is er middels een elektrische openslaande poort met intercom en verlichting toegang tot de oprit. De oprit biedt voldoende ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s op eigen afgesloten terrein. Vanuit de oprit zijn de carport en de entree van de woning toegankelijk. De entree is toegankelijk middels een betegeld looppad door de fraai aangelegde voortuin. De voortuin beschikt evenals de achtertuin over een beregeningsinstallatie en is voorzien van een buitenkraan, elektra en verlichting. Vanuit de voortuin zijn tevens de zij- en achtertuin toegankelijk. Zeer riante woonkamer, bestaande uit een ruim zit-, lees/lounge- en kantoorgedeelte. In het zitgedeelte bevindt zich een sfeervolle houtgestookte haardpartij met bijbehorend marmeren haardplateau. De woonkamer is afgewerkt met een donkere gepolijste marmeren vloer, heeft een lichte wandafwerking en is voorzien van plafonds met sierlijsten en indirecte verlichting. De woonkamer is tevens voorzien van sfeervolle wandlichtpunten. De grote schuifpuien en raampartijen zorgen voor veel lichtinval en een prachtig contact met de tuin. Vanuit het lees/loungegedeelte is er middels een loopdeur toegang tot het overdekte terras. De woonkamer staat in open verbinding met het verhoogd gelegen kantoorgedeelte en de leefkeuken. Het verhoogde kantoorgedeelte is afgewerkt met vloerbedekking, beschikt over diverse sfeervolle wandlichtpunten en is voorzien van UTP-aansluitingen. De raampartijen zorgen voor een aangenaam contact met buiten. Het kantoorgedeelte is uitermate geschikt als thuiswerkplek of speelgedeelte.

Vanuit de ontvangsthal is er toegang tot de welnessruimte. De welnessruimte bestaat uit een riant verwarmd binnenzwembad met sterrenhemel, een technische ruimte en een ontspanningsgedeelte met bargedeelte, haardpartij, sauna, douchegedeelte, toiletruimte en plaats voor ligbedden. Het zwembad is ca. 1,45 m diep en voorzien van een elektrisch bedienbaar roldek en verlichting. Middels een grote kamerbrede schuifpui aan de achterzijde van het zwembad is er toegang tot de tuin. De fraaie glasbouwstenen en de grote schuifpui zorgen voor een aangename daglichttoetreding. Het ontspanningsgedeelte is afgewerkt met bankirai vlonderplanken, staat in prachtig contact met het zwembad en is voorzien van een TV-aansluiting, sfeervolle wandlichtpunten en diverse inbouwspots. De gasgestookte haardpartij zorgt voor extra sfeer. Vanuit het ontspanningsgedeelte zijn de sauna, toiletruimte, bargedeelte, douchegedeelte en de technische ruimte toegankelijk. De getoonde jacuzzi zal ter overname worden aangeboden. Tevens is het tussenportaal met toegang tot een muurkast, de carport en de verdieping vanuit hier toegankelijk.

Plan uw bezichtiging met onze professional Saelmans Makelaardij 

Bekijk de volledige presentatie en omschrijving hier

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief