Home » Te Koop | Twee moderne blauwe villa’s

Te Koop | Twee moderne blauwe villa’s

MEF Architect

Door marketing

Van B&B tot moderne villa

Vraagprijs: € 495.000

De moderne blauwe villa’s zijn gelegen in een villawijk op vijf minuten afstand van het centrum van Sciacca (Sicilië). Het is een ideale locatie, ondergedompeld in een rustige en gezonde omgeving in contact met de natuur en in de nabijheid van luxe plaatsen. De gebouwen werden tot enkele jaren geleden als Bed and Breakfast gebruikt.

Indrukwekkende trap

Het hart van de villa is de indrukwekkende trap in de hal tegenover de moderne open haard. Deze komt schuin uit de muur naar voren. De ronde trap en de open haard dragen er samen aan bij dat er een dynamische ruimte ontstaat.

Brede glaspuien

Het grootste gebouw (villa A) bestaat uit een begane grond, eerste verdieping en een kelder, elk met een oppervlak van 150 m2. Op de begane grond zijn er twee onafhankelijke ingangen, beide met brede glasspuien die op de tuin uitkijken. In de hal zijn er een open haard en een open trap, die twee blikvangers van de binnenruimte zijn. De trap leidt naar de eerste verdieping, waar zich vier slaapkamers met badkamers bevinden. De kelder wordt daarentegen gebruikt als depot.

Heerlijk terras

Het terras kijkt uit over een weelderig bloeiende tuin. Onder een grote, gezellige pergola wordt het ontbijt ‘s zomers op het terras al een feest, goed begin van de dag!

Dependance

Het kleinere gebouw (villa B) bevindt zich aan de andere kant van de tuin, op hetzelfde terrein. Het bestaat uit een begane grond en een eerste verdieping. Door zijn indeling kan het gebouw worden gebruikt als een dependance van de grotere villa of, in plaats daarvan, als een onafhankelijk huis.

Ontdek de vele vaardigheden van MEF Architect

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief