TE KOOP | Villa Benahavis

La Zagaleta

Gloednieuwe moderne villa gelegen in de exclusieve “La Zagaleta” een gated community van luxe villa’s, met 24-uurs beveiliging.
Deze prachtige woning staat op een groot perceel van 8.612 m2 perceel en is gebouwd met de hoogste kwaliteit van afwerking met uitstekende aandacht voor detail.

Deze woning bevindt zich in een bevoorrechte positie op het zuiden, op het zuidwesten. Vanuit het huis kunt u genieten van uitzicht op zee, het meer en de golfbaan. Het huis bestaat uit 9 bedden, zeer ruim met complete 9 ½ badkamers.
De villa staat op een groot perceel en is gebouwd volgens de hoogste kwaliteit, inclusief vloerverwarming, airconditioning, marmeren vloeren, veiligheidsglas, domotica, verwarmd binnenzwembad en lift.

Begane grond

Op de begane grond vindt u een riante hal met inloopkast. De woning is leeftijdbestendig doordat er een lift aanwezig is. Tevens vindt u hier de gastentoilet, de woon- eetkamer en de tv-kamer.

De backstage keuken komt met een aparte ingang en het is volledig ingericht met hoogwaardig materiaal en apparatuur. De begane grond wordt compleet gemaakt door 2 slaapkamers met badkamer en suite, een kleedkamer en terras.

Zee aan ruimte

U heeft de beschikking tot veel ruimte. Zo zijn de hal en de zitkamer voorzien van veel vierkante meters. Als u doorloopt via de hal, vindt u aan uw linkerzijde de 2 slaapkamers met badkamer ensuite, kleedruimte. Via de verdieping heeft u directe toegang tot het prachtige terras.

De eerste verdieping wordt compleet gemaakt met de hoofdslaapkamer, een kantoor, kleedkamer, badkamer ensuite, apart toilet en een privéterras.

Ontspanning

In de garage kunt u uw eigen golfbuggy opladen met een eigen oplaadpunt. Tevens is de villa voorzien van een fitnessruimte, een sauna met douche, een bar en een ontspanningsruimte met directe toegang tot de tuin.

Prijs | € 14.500.000

Bekijk het volledig woonaanbod op Baerz & Co.