Home » TE KOOP | Villa Benissa

TE KOOP | Villa Benissa

Door admin

Prachtig uitzicht

Een nieuw te bouwen villa in het zonnige Benissa. U heeft een geweldig uitzicht over de Middellandse Zee.

Mogelijkheden

Op de benedenverdieping heeft u beschikking tot een luxe binnenzwembad met relaxgedeelte. Tevens treft u er een gym aan uitgersut met sauna.

Tenslotte is er een bad te vinden, een luxe wijnkelder, een slaapkamer en een garage voor 3 auto”s. Via de lift heeft u toegang tot de andere verdiepingen in de woning.

Hoofdverdieping

Op de hoofdverdieping zijn er 2 ruime slaapkamers met ensuite badkamers aanwezigg. Daarnaast heeft u directe toegang tot het ruime hoofdterras.

Bovendien heeft u een gastentoilet en een moderne keuken, volledig uitgerust met apparatuur van topkwaliteit merken. Als u doorloopt vindt u ook de aparte bijkeuken met was gedeelte. Via hier heeft u ook toegang tot het terras.

De open keuken is verbonden met de royale woon/eetkamer, welke een fantastisch open uitzicht biedt via de grote raampartijen. Tenslotte heeft u de beschikking tot het grote en fantastische zonneterras, een luxe infinity zwembad van circa 66m2 en BBQ faciliteiten.

Bovenverdieping

Als u naar boven gaat, treft u op deze verdieping 2 gastenslaapkamers met ensuite badkamers. Ook heeft u volledige beschikking tot een privé terras, dat omgeven is door een aangelegde tuin met automatische irrigatiesysteem.

Via een automatische toegangspoort heeft u via 2 entrees toegang tot de woning. Tot slot heeft u aan beide zijde ruimte voor een parkeerplekken voor 2 auto’s.

Bijzonderheden

  • Woonoppervlakte 625m2
  • Perceel 1048m2
  • Prachtig zicht op de Middellandse Zee
  • Gebruik van eerste klas kwaliteit materialen

Prijs | €1.950.000,- excl. BTW en k.k.

Nederlandstalige begeleiding

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze prachtige woningen. Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl.

Telefoon: 085-0043077 / 0034 96 584 0513

bram@royal-residence.com

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief