Home » TE KOOP | Villa Bosch & Duin

TE KOOP | Villa Bosch & Duin

Door admin

Oog voor detaillering

Op een geweldige locatie, met de uitgestrekte wandelbossen op een steenworp afstand, ligt dit magnifieke en exclusieve landhuis. De villa wordt omzoomd door een fantastische tuin van maar liefst ruim 5.700m²!

Met oog voor detaillering en gevoel voor sfeer is deze schitterende villa in 2009 geïnspireerd naar ontwerp van architect Frank Lloyd Wright, door architect Friso Woudstra ontworpen. Hierbij is er uitsluitend gebruik gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen

Groot oppervlakte

Dit heerlijke gezinshuis ligt op fietsafstand van alle typen basis- en middelbare scholen, sportfaciliteiten, twee NS stations en het gezellige centrum van zowel Bilthoven als van Den Dolder.

Het geheel is ruim opgezet en omvat 518 m² GO, die zijn verdeeld over twee woonlagen en een riant souterrain welke is voorzien van daglichttoetreding via diverse taluds. Alle woonlagen hebben meerdere vertrekken en functies die in elkaar overlopen.

Genieten en tot rust komen

Het huis is ontworpen om te genieten, tot rust te komen, samen te zijn. Zo voelt het in iedere ruimte aangenaam en comfortabel. Het meest verrassend zijn wel de fraaie zichtlijnen in het huis.

Tevens is er de beschikking over een in dezelfde stijl als de villa, een multifunctioneel bijgebouw alsmede een poolhouse/guesthouse bestaande uit een garage, een kleedruimte met een toilet en een douche, alsmede een woon-/slaapkamer met een keuken, een badkamer en een berging.

Talloze mogelijkheden

De woning is zeer geschikt voor een kantoor/praktijk aan huis. Een grote carport die het huis verbindt met een van de twee bijgebouwen en een prachtig zwembad met grote (deels overdekte) zonneterrassen met buitenhaard completeert het geheel.

De villa, omarmd door groen, is samengesteld uit de beste materialen en systemen die beschikbaar zijn. Door optimaal gebruik te maken van de ruimte en lichtinval is een huis ontstaan dat zijn gelijke niet kent.

De architectuur en versmelting tot één geheel met de omgeving maken dit object nagenoeg onnavolgbaar. De stijl en allure passen op deze locatie pur sang. Het is overbodig het topniveau verder te beschrijven.

Prijs | € 3.850.000 k.k.

Plan uw bezichtiging met Burgersdijk Makelaars Bilthoven.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief