TE KOOP | Villa Calpe in aanbouw

Centraal gelegen

Luxe villa in aanbouw in een welbekende urbanisatie op 2,5 km van het centrum van Calpe met alle voorzieningen. Tevens bevind zich op 1,3 km van de woning het prachtige zandstrand La Fossa. De betonstructuur van de woning is reeds gereed.

Begane grond

Op de begane grond bevinden zich een woon/eetkamer met open keuken, een slaapkamer met badkamer ensuite en een kleedkamer.

Daarnaast is er een gastentoilet aanwezig inclusief met waskamer dat een aparte uitgang heeft naar het buitenterras. Tenslotte is er een fantastische zwembad van circa 32 m2 aanwezig om te kunnen verkoelen.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping vindt u de overloop en 3 slaapkamers. Hiervan is 1 met ensuite badkamer en een gasten badkamer. Vanuit de slaapkamers heeft u toegang tot het fantastische terras.

De woning kent een hoogwaardige afwerking met eerste kwaliteit materialen voor optimale isolatie, comfort en duurzaamheid.

Bijzonderheden

  • Woonoppervlakte 220m2
  • Perceel 850m2
  • Op enkele minuten rijden van het centrum van Calpe met alle voorzieningen
  • Gebruik van eerste klas kwaliteit materialen

PRIJS: €695.000,- excl. BTW en k.k.

Nederlandstalige begeleiding

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze prachtige woningen. Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl.

Telefoon: 085-0043077 / 0034 96 584 0513

bram@royal-residence.com