TE KOOP | Villa in Badia Agno

Paradijselijk gelegen

Mooi authentiek Toscaans Casale met meerdere bijgebouwen en zwembad. Paradijselijk gelegen op een groot grondstuk ten oosten van het territorium van de Chianti Classico. Rust en privacy en zijn gegarandeerd, maar tegelijkertijd is men dichtbij de bewoonde wereld (dichtstbijzijnde dorp 4,5 km).

De kleine ex-boeren nederzetting ligt aan het einde van een korte onverharde, maar zeer goed begaanbare weg. Op het eigendom spitst de weg zich en voert aan een zijde naar de hoofdwoning met zwembad en klein bijgebouw en naar de andere zijde naar de kleinere woning met grote open schuur. De onderlinge afstand tussen de gebouwen bedraagt echter niet meer dan circa 100 meter.

Interieur

De hoofdwoning, tegen de zacht glooiende heuvel gelegen, heeft twee verdiepingen die ieder een directe entree hebben. De bovenverdieping bestaat uit een ruime en zeer lichtrijke dubbele living met grote haard en aan weerszijde een slaapkamer.

Verder is er een volledig ingerichte badkamer en een klein toilet. Extern is er op dit niveau een portico aan de noordzijde van het gebouw. Een interne trap voert naar de benedenverdieping, die aan de zuidzijde middels meerdere openslaande deuren uitkomt op een groot overdekt terras.

Centraal op dit niveau bevindt zich een ruime en zeer sfeervolle keuken, aan een zijde verbonden met een ruime eetkamer, toilet en wasruimte, en aan de andere zijde met een studeer/slaapkamer en een slaapkamer met badkamer (en suite).

Kenmerken

– Het totale vloeroppervlak van het eigendom bedraagt circa 500 m2.
– Het totaal van de grondstukken meet circa 35 hectare, waarvan ongeveer 25 hectare uit bos bestaat.
– Op het terrein bevinden zich 220 olijfbomen.
– Afwerking van de gebouwen is op hoog niveau.
– Verwarming van hoofdgebouw wordt met hout gestookt, maar een recente installatie op gas (LPG) is aanwezig en werkend.
– Afstanden: dorp 4,5 km, Florence (Airport) 1 uur, Arezzo 30 min, Siena 45 min. Cortona 45 min.

Prijs € 1.250.000.

Uw contactpersoon Ronald de Rooy