Home » TE KOOP | VILLA IN BENITACHELL

TE KOOP | VILLA IN BENITACHELL

Door Lisette Trinthamer

Adembenemend uitzicht

Villa in aanbouw gelegen in een ‘gated community’ met exclusieve toegang voor de bewoners van dit residentiële resort. Met adembenemend zeezicht, zuidwest georiënteerde percelen, moderne infrastructuur, natuurstenen straatmuren, brede straten, verlichting en beveiliging. Oplevering staat gepland voor voorjaar 2022.

Slaapkamers met terras

Deze designer villa bestaat op de begane grond uit: overdekte entree, hal, trap naar de bovenverdieping, dubbele slaapkamer met ensuite badkamer, gastendouche en 2 gasten slaapkamers. Alle slaapkamers hebben toegang tot een groot terras.

Royale woonkamer met open keuken

Op de eerste verdieping: een royale woon/eetkamer, open keuken met kookeiland en ontbijtbar, grote hoofdslaapkamer met ensuite badkamer en kleedruimte, gastentoilet en waskamer. Vanaf de woon/eetkamer, de keuken en de hoofdslaapkamer is er toegang tot een groot overdekt terras.

Souterrain

Het souterrain heeft een oppervlakte van 45,9m2, aparte entree tot een grote multifunctionele ruimte voor toekomstige invulling. Totaal aan open terrassen: 71m2.

villa benitachell met zwembad

Bijzonderheden:

  • Woonoppervlakte 348m2
  • Perceel 931m2
  • ‘Gated community’ met adembenemend zeezicht
  • Moderne afwerking met kwaliteitsmaterialen

Nederlandstalige begeleiding

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze moderne nieuwbouw villa. Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl.

Nederlandstalige begeleiding

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze prachtig gerenoveerde villa.

Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl

Tel: 085-0043077 / 0034 96 584 0513

bram@royal-residence.com

Prijs: €1.662.500,- excl. BTW en k.k.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief