Home » Te Koop | Villa in Calvia

Te Koop | Villa in Calvia

Baerz&Co

Door Stagiair

Deze exclusieve villa is gelegen in de heuvels van de prachtige Costa D’en Blanes, op slechts een korte autorit van de mondaine haven Puerto Portals en Palma.

Gebouwd door de beroemde architect Alejandro Palomino. De villa heeft details geïmporteerd uit Bali zoals de zwembadtegels en vele andere decoraties in en uit de villa die het uniek maken.
Voor het beste comfort is er vloerverwarming en airconditioning in alle delen van het huis, glazen ramen, (Schüco) zijn geïmporteerd uit Zweden.

De bebouwde oppervlakte van 614 m² ongeveer is verdeeld over (3) verdiepingen verbonden door een lift als volgt: op de begane grond is er de garage waar ruimte is voor ten minste 5/6 auto’s, op de eerste verdieping is er een recreatieruimte met een fitnessruimte, biljarttafel, sauna, jacuzzi en overdekt zwembad, er is ook een slaapkamer voor het personeel, op de tweede verdieping zijn er vier slaapkamers allen met een eigen badkamer en inloopkast en om niets te missen is er ook een bioscoopkamer voorzien van een minibar en wijnkelder.

Op de derde verdieping bevinden zich de keuken, woonkamer, studeerkamer en badkamer met douche en de buitenruimte waar zich het Bali zwembad, jacuzzi en ontspanningsruimte met eettafel en barbecue bevinden.
De villa is uitgerust met zonnepanelen die de verwarming van het hele huis en de zwembaden binnen en buiten mogelijk maken.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief