Home » Te Koop | Villa in Loulé

Te Koop | Villa in Loulé

Baerz&Co

Door Stagiair

Gelegen tussen Vale Do Lobo en Quinta Do Lago, ligt Varandas Do Lago op slechts enkele minuten van het strand en dichtbij enkele van de beste restaurants die de Algarve te bieden heeft.

Bij binnenkomst biedt dit gerenoveerde huis een hoge entree met een grote halfdraaiende trap, met lichte en verfijnde tinten. De interieurs zijn afgewerkt met de grootste zorg en aandacht voor detail en vormen een echt elegant huis.

De open woon- en eetkamer heeft directe toegang tot het zwembad via de grote glazen schuifdeuren, die een heldere en overdekte buitenstroom creëren. Elke slaapkamer heeft zijn eigen vloerverwarmde badkamer en inloopkast. De twee grootste slaapkamers op de eerste verdieping hebben een eigen terras met uitzicht op het zwembad en een groot gedeeld terras aan de voorzijde van het huis met uitzicht over Quinta Do Lago en de heuvels van Loulé

De benedenverdieping bestaat uit een bioscoopzaal, badkamer, wasruimte, privégarage en een grote opslagruimte. De buitenkant van de woning heeft twee privé carports.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief