Home » Te Koop | Villa in Loulé

Te Koop | Villa in Loulé

Baerz&Co

Door Stagiair

Deze stijlvolle woning met zeven slaapkamers in het populaire Vila Sol Golf Resort is onlangs gerenoveerd met een uniek en opvallend ontwerp. Indrukwekkende architectuur en hoge plafonds zorgen voor een heldere eigentijdse woning. Met bijzondere aandacht voor detail en hoogwaardige afwerking, is elk aspect zorgvuldig overwogen om de perfecte omgeving voor heerlijk zorgeloos wonen te creëren.

De lay-out biedt ruime, open woonruimtes en combineert perfect moderne interieurs met functionaliteit. Een op maat gemaakte open keuken, salon en eetkamer bieden veel natuurlijk licht. Glazen deuren van vloer tot plafond openen rechtstreeks naar de uitgebreide buitenruimte. Zes slaapkamersuites, een op zichzelf staande suite met één slaapkamer, een woonkeuken en een aparte entertainment ruimte dragen allemaal bij aan het creëren van een ruime woning met een naadloze doorstroming.

De eerste verdieping heeft een lounge terras met ingebouwde stoelen en een vuurplaats, perfect om ‘s avonds naar de zonsondergang te kijken. De rustige buitenligging biedt uitgebreide terrassen om te ontspannen en te entertainen met een groot verwarmd zwembad, barbecue en alfresco eethoek. Dit is de ideale woning voor zowel een spectaculair vakantieverblijf of als een permanente gezinswoning.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief