Home » Te Koop | Villa in Sassenheim

Te Koop | Villa in Sassenheim

Baerz&Co

Door marketing

Charmante en karakteristieke, vrijstaande villa op een ruim en zonnig perceel (619m2). De fraaie woning dateert uit het begin van de 20e eeuw en is in 2002/2003 grondig verbouwd en gemoderniseerd met behoud en herstel van sfeer en authentieke details. Sindsdien telt de villa maar liefst 6 slaapkamers en 2 badkamers. Tevens is er ruim parkeergelegenheid op eigen terrein.

Entree:
Via een stenen trap en bloembakken komt men bij de woning.
Achter de klassieke voordeur bevindt zich de authentieke vestibule met toegang tot de werkkamer. In de centraal gelegen hal met gastentoilet en trappenhuis bevindt zich de toegang tot de kelder en de zeer royale living.
De living heeft een royale woonkamer met erker en een grote eetkamer met open haard en openslaande deuren naar het verhoogde terras. De open keuken met werkeiland is voorzien van diverse inbouwapparatuur en heeft toegang tot de gang met bijkeuken.

1e verdieping:
Via het fraaie trappenhuis met glas-in lood ramen komt men op de ruime overloop met toegang tot alle kamers.
Hier bevinden zich 3 ruime slaapkamers, waaronder een masterbedroom met balkon, een separaat toilet en een ruime badkamer met dakterras.

2e verdieping:
Via het fraaie trappenhuis bereikt men de ruime overloop van de bovenste verdieping die bestaat uit 3 ruime slaapkamers en een grote badkamer met 3-persoons wastafel en 3e toilet. In het dak zit een grote dakkoepel die de verdieping en het trappenhuis ruim van natuurlijk daglicht voorziet. Bovendien is er veel bergruimte achter de knieschotten.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief