TE KOOP | Villa Jávea

Tijdloze villa nabij de golfbaan van Jávea

Prijs | €925.000,- excl. k.k.

Ideale ligging

Moderne villa gelegen op een vlak perceel dicht bij de golfbaan van Jávea. Zuidoriëntatie. Zicht op Cumbre del Sol en de kerk van Benitachell. Gebouwd met 3 verdiepingen welke allen toegankelijk zijn met een lift.

Woonverdieping

Op de woonverdieping de woonkamer en keuken welke voorzien is van luxe apparatuur. Slaapkamer met ensuite badkamer, extra slaapkamer en badkamer. Alle kamers hebben toegang tot het zwembad en de tuin.

Bovenverdieping

Op de bovenverdieping een hal en een studeerkamer, grote raampartijen met zicht op de bergen. Hoofdslaapkamer met ensuite badkamer en toegang tot 3 buitenterrassen.

Benedenverdieping

Op de benedenverdieping 2 dubbele slaapkamers, gastenbadkamer, cinema ruimte met tafeltennis tafel en garage met werkruimte en berging. Oprit met parkeerruimte voor 3 auto’s.

Inclusief 4-zone vloerverwarming, 15 zonnepanelen voor warm water, zwembad en vloerverwarming.

Gemotoriseerd zwembaddek, jacuzzi voor 4 personen, elektrische rolluiken, muggenhorren, automatisch irrigatiesysteem, airconditioning, waterontharder, alarmsysteem met CTV camera’s, rolstoelvriendelijk.

 Bijzonderheden

  • Woonoppervlakte 515m2
  • Perceel 1200m2
  • Mooi zicht op de bergen
  • Dicht bij een golfbaan

Nederlandstalige begeleiding

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze luxe nieuwbouw villa.

Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl