Home » Te Koop | Villa Marbella

Te Koop | Villa Marbella

Baerz&Co

Door marketing

Een eigentijdse villa, gebouwd met de hoogste kwaliteitsmaterialen van gerenommeerde merken. Het fenomenale uitzicht over de golfbaan en de La Concha berg, maken elke hoek in deze villa ideale plek om te genieten.

De indeling is gunstig, verdeeld over twee verdiepingen en een extra kelder. De villa heeft 5 mooie slaapkamers en-suite plus 2 gastentoiletten, een ruime en lichte lounge / eetkamer met grote ramen die uitzicht bieden over de golfbaan en een volledig uitgeruste keuken.

Een zeer ruime kelder is ingericht als speel- en bioscoopruimte, samen met een garage voor 2 auto’s. Het pand beschikt over een alarm- en domoticasysteem, vloerverwarming, airconditioning koud-warm, verwarmd zwembad met elektrische afdekking. Het heeft ook beveiliging ’s nachts, verzorgd door de gemeenschap waartoe het behoort.

De ligging van deze woning is heel strategisch in Marbella, ideaal voor diegenen die willen genieten van het comfort en de luxe die in Puerto Banus en Marbella geboden worden en voor golfers. Binnen een straal van 10 minuten rijden vindt men enkele van de meest prestigieuze golfbanen van de Costa del Sol en Spanje waaronder “Los Naranjos Golf Club”, “Real Club de Golf Las Brisas“, “Aloha Golf Club”, “La Quinta“, “Dama de Noche Golf”.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Laat een reactie achter