Home » TE KOOP | Villa nabij Middelburg

TE KOOP | Villa nabij Middelburg

Door admin

Landelijk wonen

Zeer luxe en onder architectuur gebouwde vrijstaande villa aan de rand van de bebouwde kom met uniek uitzicht over het polderlandschap. Dit nagenoeg nieuwe en modern vormgegeven huis bevindt zich op steenworp afstand van Middelburg.

Bovendien beschikt het over een luxe aangebouwd gastenverblijf, een inpandige dubbele garage, een zwembad, een grote kelderruimte, een grote vrijstaande garage/werkruimte en een schitterende rondom gelegen tuin met diverse terrassen . Het perceel heeft een oppervlakte van maar liefst 4.600m2. Aan de voorzijde is er een ruim voorterrein met fontein, oprit en eigen parkeerplaatsen.

Begane grond

De hoofdwoning beschikt op de begane grond onder meer over een riante living met haard (palletkachel), media hoek, zitgedeelte en een zeer complete eetkeuken.

Tevens heeft u de beschikking over een bijkeuken, een studeerkamer en toilet. Op de begane grond bevinden zich ook de masterbedroom met dress-room dat komt met een riante badkamer.

Ten slotte zijn er een 2e bijkeuken en een dubbele garage aanwezig. Via het seperate entree kan het gastenverblijf bereikt worden, dat volledig uitgerust is met eigen woonkamer, keuken, slaapkamer en een badkamer.

Grote ruimtes

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers met tussengelegen badkamer inclusief bergruimte. Bovendien vindt u hier de technische ruimte, een hobby-/biljartkamer met ingebouwde bar en heeft u toegang tot het gedeeltelijk overkapte dakterras.

Via een inpandige lift zijn zowel de kelder, de begane grond als de verdieping goed bereikbaar. Daarnaast heeft u een ruime kelder tot uw beschikking van circa 25m2. De inpandige garage (44m2) maakt de woning compleet en is met weinig moeite te gebruiken als bijvoorbeeld extra slaapkamer.

€ 2.000.000 k.k.

Plan uw bezichtiging met Schulting & Partners.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief