TE KOOP | Villa Teteringen

Rondgang door het bos

Prachtige, moderne villa, gelegen aan de bosrand van Teteringen, op korte afstand van de dorpskern én op slechts 10 minuten van het bruisende centrum van Breda. Deze villa, een ontwerp van Grosfeld van den Velde architecten, is in 2009 gebouwd met gebruikmaking van uitsluitend hoogwaardige materialen.

Het fantastische ontwerp, in carré-vorm, zorgt voor een unieke verbinding tussen de verschillende ruimten enerzijds en binnen-buiten anderzijds. Een rondgang door het huis is als het ware een rondgang door het bos.

Optimale lichtinval

De woonkamer (ca. 6.0 x 6.15 m) biedt eveneens prachtig zicht op de tuin, welke middels een schuifpui toegankelijk is. Ook hier is een moderne gashaard aanwezig. Een bijzonder gevoel van licht en ruimte wordt verkregen door het 5,5 meter hoge plafond.

Keuken en bijkeuken

De keuken (ca. 5.30 x 11.20 m) grenst aan de tuin welke middels diverse schuifpuien te bereiken is. De keuken is van het exclusieve Italiaanse merk Boffi, de inrichting bestaat uit een groot kookeiland met een Corian werkblad met dubbele spoelbak, een Quooker, een brede 4-pits gaskookplaat en een RVS design-afzuigkap.

Onder dit meubel bevinden zich diverse laden en kasten. In het wandmeubel bevinden zich, naast diverse kasten, de vaatwasmachine, een espressomachine, twee koelkasten, een vriezer en een combi-stoomoven.

In deze keuken is een moderne gashaard aanwezig. Tevens grenst aan de keuken de bijkeuken (ca. 2.60 x 3.75 m) met onder andere een kastenwand en de aansluitpunten ten behoeve van wasapparatuur.

Master bedroom

De masterbedroom (ca. 6.60 x 4.60 m) bestaat uit een slaapgedeelte, een ruime garderobekamer, een separate toiletruimte en een badkamer met een moderne, luxe inrichting.

Deze badkamer (ca. 2.95 x 4.60 m), grenzend aan de masterbedroom, is voorzien van een vrijstaand ligbad, een luxe design-wastafelmeubel en een inloopdouche met hand- en regendouche. De vloer is uitgevoerd in natuursteen.

Slaapkamers

De 2e, 3e en 4e slaapkamer zijn ca. 3.35 x 4.05 en zijn allemaal voorzien van een ruime wandkast. De overige 2 slaapkamers zijn groter en hebben een afmeting van ca. 3.45 x 3.95 m en 3.15 x 4.75 m. Ook deze slaapkamer zijn uitgevoerd met een ruime wandkast.

Tevens is er een tweede badkamer aanwezig op de verdieping, uitgevoerd met luxe wastafel meubels en inloopdouche.

Sfeervolle tuin

De prachtige bostuin omringt de woning en biedt volledige privacy. In de tuin zijn diverse aan de verschillende vertrekken grenzende terrassen aanwezig, die de overgang vormen naar het grote gazon. Aan één zijde is een jacuzzi geplaatst. Naast de moderne aanleg aan zowel voor- als achterzijde van de woning is er sprake van variërende beplanting en een prachtige bomenstand rondom.

Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde van de woning, deels overdekt.

Prijs | € 2.100.000 k.k.

Plan uw bezichtiging met Storimans en Partners of bekijk de volledige woningpresentatie op Baerz & Co.