Home » TE KOOP | Villa Voorschoten

TE KOOP | Villa Voorschoten

Door admin

Ideaal wonen

Deze prachtige villa ligt aan een rustige weg in de Krimwijk, een kindvriendelijke wijk met veel groen. Zowel het centrum van Voorschoten als dat van Leiden zijn met de fiets eenvoudig bereikbaar.

Kinderopvang en basisscholen vindt u op loopafstand en voortgezet onderwijs is met de fiets bereikbaar. In de directe omgeving van de woning vindt u verder medische – en sportfaciliteiten en diverse parken.

Recreatiegebied ‘De Vlietlanden bevindt zich op fietsafstand. De bushalte staat op een paar minuten lopen, en het treinstation De Vink bevindt zich op zo’n 5 minuten fietsen. Met de auto is er een goede aansluiting op zowel de A4 als de A44, waardoor zowel Amsterdam als Leiden, Den Haag en Rotterdam vlot bereikbaar zijn.

Tenslotte is de villa gebouwd onder architectuur door Studio Concreet onder leiding van Stan Kruijssen.

Begane grond

Via het ruime pad aan de voorzijde waar meerdere auto’s geparkeerd kunnen worden komt u bij de hoofdentree van de woning. Hier treft u een ruime hal welke toegang biedt tot het toilet, de meterkast, de woonkamer en de eerste verdieping.

Een zeer royale en lichte woonkamer met veel ramen, vloerverwarming en openslaande deuren naar de zij- en achtertuin. Verder is er via de woonkamer via openslaande deuren toegang tot een prachtige overdekte ruimte met lichtkoepel waar een heerlijk terras te realiseren is.

Aan de achterzijde van de woning ligt de ruime woonkeuken (nog aan te brengen). Naast de keuken is een slaapkamer gelegen met aansluitende ruimte voor badkamer (afvoer en leidingwerk is aanwezig). Via de woonkamer en de voortuin heeft u toegang tot de technische ruimte.

Eerste verdieping

Via de mooie hardhouten trap gaat u naar de 1e verdieping. Hier treft u een ruime overloop met toegang tot alle ruimtes.

Op deze verdieping zijn 3 ruime slaapkamers met dakkapel en de badkamer (nog aan te brengen) te vinden. Net zoals de begane grond is dit een heerlijk, lichte verdieping.

Prijs | € 1.250.000 k.k.

Plan nu uw bezichtiging met Frans Spendel Makelaardij.

Neem contact op met Studio Concreet.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief