Home » Te Koop| Villaproject in Altea Hills

Te Koop| Villaproject in Altea Hills

Door Veerle van Heertum

PRIJS: vanaf €1.760.000,- excl. btw en k.k.

Design villa ontworpen om gebouwd te worden op een neerwaarts hellend perceel in het exclusief residentieel resort Altea Hills met 24-uursbeveiliging. De bouwvergunning is aanwezig. Het resort wordt gekarakteriseerd door veel groen en pijnboom bebossing. Dicht gelegen bij de jachthaven van Campomanes en vele restaurants en lounge bars. Goede toegang tot de autosnelweg tussen Alicante en Valencia.

Dit uitzonderlijk villaproject is ontworpen door het bekende architectenbureau Ramón Gandia Brull Architectural Studio en is een voorbeeld van tijdloze architectuur gecombineerd met geometrie, licht en ruimte.

Op entree niveau: overdekte toegang, gastentoilet, lift en trap.

Op slaapniveau: royale overloop, 3 ensuite slaapkamers met toegang tot een open terras, waskamer.

Op woonniveau: entree, gastentoilet, open plan woonkamer met volledig uitgerust keukengedeelte aangrenzend aan een patio, hoofdslaapkamer met grote ensuite badkamer, 2 overdekte terrassen.

Infinity zwembad (vrij vormig) van 56m2 met chill out zone, jacuzzi met chill out zone van 33m2, parkeerplaats van 32,5m2 voor 2 auto’s, royale open terrassen op diverse niveaus van 115m2 en een aangelegde tuin met verlichting.

Kenmerken: airconditioning warm/koud, vloerverwarming, hoge kwaliteit witgoed, jacuzzi, lift naar alle verdiepingen, kastenwanden, design sanitair en kranen.

BIJZONDERHEDEN:

  • Woonoppervlakte 297m2
  • Perceel 979m2
  • Prachtig uitzicht op zee en gelegen in een exclusieve urbanisatie
  • Uitzonderlijk design door Ramón Gandia Brull Architectural Studio
  • Hoogwaardige moderne afwerking en installaties

Meer informatie kunt u vinden via de volgende link: https://www.royal-residence.nl/villa-kopen-in-spanje/1055-Villa-Altea-Costa-Blanca-Spanje/

NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze moderne villa’s. Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl.

Telefoon: 06-53618374 / 0034 96 584 05 13  bram@royal-residence.com

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief