Home » TE KOOP | Villa’s in Finestrat

TE KOOP | Villa’s in Finestrat

Door admin

Complete nieuwbouw villa’s

Moderne nieuwbouw villa”s met zeezicht. Dichtbij gelegen het winkelcentrum en de golfbaan van Finestrat. Er zijn goede verbindingen met Alicante Airport en de villa’s bevinden zich nabij de zandstranden.

Begane grond

Op de begane grond bevindt zich de entree, de badkamer en de slaapkamer. Bovendien zijn er aan de andere zijde royale woon/eetkamer aanwezig, een open keuken met kookeiland.

De verdieping wordt afgemaakt met een trap en twee kleine verdiepingen. De woningen hebben op de begane grond de entree, badkamer, slaapkamer en aan de andere zijde een royale woon/eetkamer met open keuken met kookeiland, trap en twee kleine veranda”s.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich de hoofdslaapkamer met ensuite, een tweede badkamer en kastenwand.

Daarnaast is er toegang tot de TV kamer en is er een 2e slaapkamer met ensuite badkamer en inbouwkasten aanwezig. Ten slotte hebben beide slaapkamers hebben directe toegang tot een open terras.

Onderbouw

De riante villa wordt afgemaakt met de onderbouw. Hier bevinden zich de garage, de waskamer en een multifunctionele ruimte. Bovendien kan er lekker afgekoeld worden in het privé zwembad van 27m2. Daarnaast is er een aangelegde tuin aanwezig.

De woning heeft ten slotte hoogwaardige afwerking met o.a. airconditioning, kluis, dubbele beglazing en een domotica systeem.

Bijzonderheden

  • Woonoppervlakte 227m2 en 248m2
  • Percelen 517m2
  • Dicht bij vele voorzieningen
  • Hoogwaardige afwerking

Prijzen | vanaf 745.000 euro tot 765.000 euro.

Nederlandstalige begeleiding

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze prachtige woningen. Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl.

Telefoon: 085-0043077 / 0034 96 584 0513

bram@royal-residence.com

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief