Home » TE KOOP | Vrijstaande villa Rotterdam

TE KOOP | Vrijstaande villa Rotterdam

Door admin

Aziatische invloeden

Deze spectaculaire Frank Lloyd Wright villa is een eye catcher van niveau! Want wie kent deze moderne villa met Aziatische invloeden aan de ‘s-Gravenweg niet? Dit fantastische huis met een vloeroppervlak van 413 m² is nu te koop.

Binnen wordt buiten en buiten wordt binnen in deze villa; verder komt het gedachtengoed van de architect goed tot uiting doordat vrijwel alle ruimtes doordacht min of meer met elkaar in verbinding staan. Een uniek spel van ronde, schuine en holle vormen, in combinatie met duurzame materialen zoals de Amerikaanse houtsoort Oregon Pine, RVS, hardsteen en last-but-not-least de spectaculaire van zinken dakbedekking voorziene dak.

Over een villa als deze moet u eigenlijk niet lezen, zo een huis moet je ervaren! Toch geven wij u thans alvast een globale impressie en vanzelfsprekend nodigen wij serieuze gegadigden van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding.

Begane grond

Op de begane grond vindt u een entree annex ontvangsthal met toilet in combinatie met een vaste kastenwand. Tevens heeft u een riante living van meer dan 130 m2, uitgerust met een openhaard, grote raampartijen en een plafond van ruim 4 meter hoog.

De living is aaneengesloten op de ruime, open eetkamer dat zich samen bevind met de exclusieve woonkeuken.

De verdieping wordt gecomplementeerd met een studeerkamer, een wellnessruimte met badkamer en een dubbele inpandige garage.

Eerste verdieping

Wanneer u doorloopt richting de eerste verdieping, vindt u allereerst de prachtige overloop annex entresol met zicht op de living. Daarnaast bevinden zich er 4 slaapkamers op de verdieping van elk 16, 22, 22, en 28 m2.

In totaal zijn er 2 luxe badkamers aanwezig met elk een separaat sanitair. Tenslotte kunt u lekker genieten van het uitzicht van de tuin op de ruime balkon.

Tuin en kelder

En dan buiten! De tuin verdient een pluim.

Heerlijk zonnig, duidelijk met Aziatische invloeden en diverse waterpartijen, bruggetjes en vier terrassen die met elkaar in verbinding staan. Deze prachttuin vormt een perfecte twee-eenheid met de villa zelf.

Bovendien is vrijwel de gehele tuin onderheid, een niet te onderschatten pluspunt. Ten slotte beschikt de woning over een ruime wijnkelder, waarmee het een absolute eyecatcher is!

Plan uw bezichtiging met Hulstkamp Makelaars.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief