TE KOOP | Watervilla in Weert

Werthaboulevard 13

6001 HZ Weert

Wonen op topniveau

Al eens gehoord van een penthouse op de begane grond?

Het slotstuk van Park Zuytwillemsvaert, de watervilla’s, bieden u nog de enige kans om vrijstaand, luxe en levensloopbestendig te wonen op een echte toplocatie, aan het water en op loopafstand van het Weerter stadscentrum. De watervilla’s zijn beschikbaar in diverse varianten en voorzien van een lift, een dakterras en een tuin!

Of u nu kiest voor slapen op de begane grond of voor slapen op de verdieping welke bereikbaar is via een lift, dit is levensloopbestendig wonen van uitzonderlijke klasse.

Mogelijke optie variant 1.

Mogelijke optie variant 2.

Luxe en comfortabel wonen

De extra riante luxe variant is in de basis voorzien van een royale inpandige berging, 3 ruime slaapkamers, een werkkamer, een luxe badkamer en een heerlijke tuin rondom op de begane grond en beschikt over een riante living met luxe open keuken, een prachtig dakterras (28m²) aan de kanaalzijde en een ”master bedroom” met walk-in closet en luxe badkamer en suite op de verdieping.

Uitzonderlijke toplocatie

Waar de historische monumentale Mouttoren met haar luxe appartementen het hart vormt wandelt u vanaf uw watervilla langs de Werthaboulevard als eventuele tussenstop naar de gezellige terrasjes aan het Bassin, waarna u vervolgens binnen enkele wandelminuten in de Weerter binnenstad bent.

Modern en duurzaam

Riante moderne woningen, met de woonkamer en dakterras op de verdieping, die zo optimaal kunnen profiteren van het vrije uitzicht over het kanaal.

De watervilla’s bestaan uit twee laagse volumes. Twee insnijdingen in het volume, die op de verdieping het dakterras en op de begane grond een overstek vormen, zorgen voor spannende massa. Een grote overhoekse pui versterkt de insnijding van de massa en zorgt voor maximaal contact tussen de woonkamer en het dakterras en voor een optimaal zicht over de Zuid-Willemsvaart.

De villa’s worden uitgevoerd in duurzame, kwalitatief hoogwaardige materialen. De gevels worden opgetrokken in metselwerk met een lichte gemêleerde steen. Er ontstaat een subtiel verschil tussen de plint; begane grond, en de opbouw (verdieping) van het gebouw door beide in een ander metselwerkverband en voegwerk uit te voeren. De donkergrijze kozijnen geven de woningen een chique uitstraling. De toepassing van een hardglazen balustrade bij het dakterras vergroot de moderne eigentijdse uitstraling en waarborgt tegelijkertijd het vrije uitzicht.

De woningen zijn flexibel opgezet zodat meerdere indelingsvarianten mogelijk zijn; wanneer men ervoor kiest om toch liever aan tuin op de begane grond te wonen in plaats van op de verdieping aan het dakterras dan is dat ook mogelijk.

€ 1.206.450 v.o.n.

Meer weten over deze nog beschikbare watervilla?

Neem contact op met onze professional Saelmans Makelaardij 

Bekijk de volledige presentatie en omschrijving hier