Home » Te Koop | Woonboerderij in Huizen

Te Koop | Woonboerderij in Huizen

Baerz&Co

Door marketing

Quote eigenaar:
“35 jaar geleden inmiddels een half leven verder, kochten wij deze boerderij. Toen dacht ik: na een paar jaar gaan we weer door, maar niets was minder waar. Het huis raakte ons en zat steeds beter als een maatpak om ons heen. We wilden niet meer weg. Nu we in een andere levensfase zitten, is het tijd voor iets anders en is het huis toe aan een leuke nieuwe familie.

Midden in het hart van het oude Huizen, op loopafstand van de winkels, medisch centrum, de scholen maar ook nabij de hei, bos en het Gooimeer waar u heerlijk kunt recreëren. Hier ligt deze indrukwekkende, fantastisch royale en sfeervolle woonboerderij (Rijksmonument), welke volledig nieuw is opgebouwd in 1995 en de rieten kap is recentelijk vernieuwd. De boerderij ligt op een perceel van ruim 1000m2 met een beregening installatie met eigen bron en heeft een woonoppervlakte van 455m2. De tuin is gelegen op het zuiden, waardoor u de gehele dag kunt genieten van de zon.

Wanneer u deze bijzondere boerderij, misschien wel de mooiste van Huizen waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1680, komt bezichtigen voelt u waarom deze zo bijzonder is. Niet alleen om in te mogen wonen maar ook om in te werken. U ervaart dan het gevoel van ruimte, de sfeer, de nostalgie maar ook de vele mogelijkheden die deze boerderij biedt.

Indeling:
Entree, hal, garderobe, kelder (vroeger de melkkelder), sfeervolle woonkamer met indrukwekkende open haard (hout gestookt), moderne lichte Siematic eetkeuken met kookeiland en aangrenzende eetkamer met een open (gas)haard. Badkamer met stoombad en toilet. Via de woonkamer heeft u toegang tot de deel met hoge dubbele deuren. In deze doorgang bevindt zich tevens een 2de garderobe, een apart gastentoilet en uw eigen (wens)put. In de multifunctionele deel heeft u meer dan voldoende parkeerruimte voor zeker 4 auto’s. Achterin bevindt zich een klushoek. Via een vaste trap komt u in een ruime werk/studeerkamer (ca80m2).

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief