Home » Terras van het Intercontinental Hotel

Terras van het Intercontinental Hotel

Door admin

Buitenmeubelen op topniveau

In hartje Amsterdam is het waanzinnige hotel aan de Amstel te vinden. Een royaal terras kan niet zonder bijpassende meubelen. Dit is wederom de reden dat er is gekozen voor de buitenmeubelen van Borek.

Geniet aan het water van een goede lunch of diner en neem plaats in de Borek meubelen, zodat u het ultieme comfort ervaart. Wij hopen natuurlijk dat het hotel snel haar terras mag openen, zodat ook u de sfeer mag gaan proeven.

Functioneel & esthetisch

De parasols en buitenmeubelen van Borek hebben een elegante, eigentijdse klasse. De vormen en stijlen zijn zowel functioneel als esthetisch en zorgen voor een harmonieuze uitstraling. Borek blijft steeds de creatieve grenzen verleggen om kwalitatief hoogwaardige en pure producten te creëeren. Producten die zorgen voor ultiem zitcomfort en perfecte schaduw.

De optimale samenhang

Een ontwerp is pas af, als de optimale samenhang is bereikt met het buitenleven. Sinds 1977 werkt Borek nauw samen met vooraanstaande ontwerpers, zoals Marcel Wolterinck, Bertram Beerbaum, Remy Meijers, Hugo de Ruiter, Eric Kuster en Frans van Rens en dit resulteert elk seizoen weer in uiterst smaakvolle buitenmeubelen en bijpassende parasols.

Iedere lijn, iedere contour, elk materiaal is gekozen om de gebruiker het ultieme genieten en ontspanning te bieden, met de tuin als centraal middelpunt.

Meubelen

Borek

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief