Home » The Oitavos – Portugal

The Oitavos – Portugal

Departures

Door Lisette Trinthamer

Kamers met panoramisch uitzicht

Aan de kust van Estoril, uitkijkend over de Atlantische Oceaan, ligt het ultramoderne resort The Oitavos. De lichte, ruime kamers zijn fraai gestyled met trendy meubilair en moderne Portugese schilderijen. De plafondhoge ramen en privébalkons bieden een panoramisch uitzicht op de oceaan en de Oitavos Dunes golfbaan.

Een na beste golfbaan op Europese vasteland

Deze golfbaan veroverde een plek in de Top 100 van Golf Magazine en wordt momenteel zelfs beschouwd als de op een na beste golfbaan op het Europese vasteland.

Culinair genieten

Je kunt genieten van een selectie moderne gerechten in de Ipsylon Lounge, het eigen restaurant van het hotel, dat uitkijkt op het zwembad en de tuin. In slechts 3 minuten wandel je van het hoofdgebouw naar het andere restaurant van het hotel, Verbasco. Dit restaurant heeft een ongedwongen sfeer en is gespecialiseerd in Portugese gerechten en tapas. In de bar van The Oitavos kun je tot diep in de nacht proeven van een rijke verscheidenheid aan drankjes.

Veel mogelijkheden voor sportieve activiteiten

Het resort heeft ook een manege, een Health & Racket club met 10 binnen- en buitenbanen en padelbanen en een luxe spa met 10 behandelruimtes, binnen- en buitenzwembaden met zeewater en sauna’s en stoombaden met uitzicht over de zandduinen.

Extra voor Excellent lezers: 

Dagelijks toegang tot de spa (t.w.v. EUR 25 per kamer per dag).

Aanbieding: 

25% korting op de kamerprijs in geselecteerde kamertypes bij verblijf tot 31 oktober 2022. Minimum verblijf 4 nachten.

Voor meer informatie en of reservering neem contact op met Monique de Vos van Departures via info@departures.nl of bel 06-29000544

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief