Home » The Ritz-Carlton | Tenerife

The Ritz-Carlton | Tenerife

Door admin

Privacy en stijl

Het luxuese eilandresort op de Zuidwestkust van Tenerife, ontvangt gasten in alle veiligheid met een gloednieuw Villa Club concept.

Oase van rust

Het vijfsterrenhotel is gelegen op een uitgestrekt en glooiend domein, midden een weelderige subtropische oase van ruim 160 hectare met fantastisch panorama over de Atlantische Oceaan en zicht op het voorliggende eiland La Gomera.

Ultieme privacy en service

De Villa Club is ingericht in terracottakleurige Casitas met twee verdiepingen waar u verblijft in een kamer of suite met zicht op de oceaan of op de tuin.

Elke rij villa’s (hetzij adult-only, hetzij gereserveerd voor families) heeft een eigen zwembad, U ontvangt gratis drankjes, canapés, smoothies en sappen als onderdeel van het Villa Club-arrangement.

Elke dag genieten

The Ritz-Carlton, Abama in Tenerife heeft een stevige reputatie als een fijne gastronomische, wellness- en golfbestemming.

Met onder meer het Japanse Michelin sterrenrestaurant Kabuki, The Ritz-Carlton Spa en de prestigieuze golfbaan ontworpen door Dave Thomas. Kinderen tot 12 jaar zijn welkom in de indrukwekkende kidsclub Ritz Kids.

Interesse voor dit Villa Club concept op het eiland van de eeuwige lente? Contacteer Monique de Vos van Departures via 06-29000544 of info@departures.nl. Uiteraard tegen de scherpste prijzen!

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief