Home » The St. Regis Mardavall Mallorca Resort – adembenemende locatie

The St. Regis Mardavall Mallorca Resort – adembenemende locatie

Departures

Door Lisette Trinthamer

Adembenemende locatie

Op slechts enkele minuten lopen van de bekende Puerto Portals ligt The St. Regis Mardavall Mallorca Resort. Dit exclusieve hotel, dat is gebouwd in de regionale stijl van het eiland, ligt op een adem­benemende locatie en heeft een van de mooiste spa’s in het Middellandse Zeegebied

Chinese geneeskunde

Deze Arabella Spa biedt een scala aan schoonheidsbehandelingen, traditionele Chinese geneeskunde en een fitnesscentrum met personal trainers.

Golfen

Liefhebbers van golf zullen de faciliteiten van de Arabella Golf Mallorca waarderen en de kleintjes genieten in de Explorer’s Club, met een eigen zwembad (in de schaduw).

Culinair feest

Het is hier een culinair feest – geniet van exceptionele creaties in gourmetrestaurant Es Fum (1 Michelinster) en in restaurant Aqua worden de beste smaken van Spanje en Italië gecombineerd. Ook kan er gedineerd worden in de vier restaurants van de twee nabijgelegen zusterhotels.

Extra’s voor lezers van Excelllent

Welkomstdrankje op het terras. Eenmaal toegang tot de Arabella Spa. Gratis shuttle naar de Arabella golfbanen: Son Vida, Son Mutaner, Son Quint en Son Quint Pitch&putt Executive (8.30-16.30 uur).

Meer weten, neem contact op met Monique de Vos van Departures info@departures.nl of via 06-29000544.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief