Home » Tieleman-keuken in Willemstad

Tieleman-keuken in Willemstad

Door admin

Handgemaakte keuken

Deze prachtige keuken is van het merk Mereno. Een handgemaakte keuken waarbij ieder product maatwerk is. Een exclusieve keuken waar alles tot in het kleinste detail persoonlijk is. Een prachtige kastenwand van hout die ontworpen is voor de keuken familie van Kooi.

Een houten wand die op het eerste gezicht een gewone houten wand lijkt, maar waar verschillende opbergmogelijkheden gemaakt zijn. Ook is er links in de wand een deur die toegang geeft naar een andere ruimte. Rechts is er in de wand een grote nis gemaakt waar een koffieruimte gecreëerd is en tevens de wijnglazen aan een mooi ophangrek hangen.

Positieve eigenschappen

Het aanrechtblad is een Dekton aanrechtblad. Een keukenblad van Dekton heeft een strakke uitstraling en heeft verschillende positieve eigenschappen. Zo is het hittebestendig, uiterst krasbestendig, niet poreus en watervast, vlekbestendig en onderhoudsarm. Het bargedeelte van de keuken is gemaakt van messing. Messing heeft een aantrekkelijke kleur, die op goud lijkt. Messing wordt ook wel geelkoper genoemd.

Strakke uitstraling

Voor een mooi en strak geheel, is er gekozen voor een zwarte Quooker, zwarte apparatuur van Siemens in de houten kastenwand, een wijnklimaatkast en een Wave design eiland afzuigkap. Deze eiland afzuigkap hangt aan stalen draden en spindels waardoor ze nauwelijks verbinding maken met het plafond.

Opties

– Mereno Milano (Antraciet Fenix Look)
– Dekker Dekton aanrechtblad (kleur: Kelya Satin)
– Gouden/messing bargedeelte
– Siemens keukenapparatuur

De leveranciers

– Aannemer: Gebr. Dingemans, Noordhoek
– Interieur advies: We Happy People, Willemstad
– Keuken: Tieleman Keukens, Middelharnis
– Kastenwand & houtwerk: Iep Houtwerk, Numansdorp
– Messing bar: Bronze Special Art, Bergschenhoek
– Vloer: DRT vloeren, Den Bosch
– Wand: Prints van Oranje, Houten
– Ontwerp wand: Studio Ilse van Klei, Rotterdam

Dit project is gerealiseerd door Tieleman Keukens

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief