Home » Tieleman-Maison Sucre keuken

Tieleman-Maison Sucre keuken

Door marketing

Keukenprimeur bij Tieleman Keukens

In samenwerking met Maison Sucre Luxury Interiors heeft Tieleman een serie klassieke keukens ontworpen. Deze luxe maatwerk keukens hebben een stijlvolle uitstraling. En worden compleet gemaakt door de samenwerking met Mereno, Arte, Miele, Novy, La Cornue en Dekker.

Warm & uitnodigend

Tieleman Keukens presenteert hier de eerste Tieleman-Maison Sucre keuken met bijbehorende buffetkasten; deze prachtige koloniale koninklijke keuken met chique kaderdeuren in zwart zijdeglans (Model Fairmont) en wit zijdeglans (Model Long Island) is ontworpen in samenwerking met Maison Sucre die bekend staan om hun verfijnde klassieke interieurs met hun warme en uitnodigende uitstraling.

Een koninklijke uitstraling

Het keuken eiland is uitgevoerd in zwart (model Fairmont) tezamen met de bijbehorende zwarte buffetkasten met glasdeuren. De witte zijdeglans keuken (Model Long Island) is een schoonheid op zich. De luxe barkrukken, de fraaie verlichting en stijlvolle gordijnen komen allemaal uit de collectie van Maison Sucre. Tevens geven ze de keuken een koninklijke uitstraling.

Finishing touch

Het La Cornue Cornefu fornuis, het granieten aanrechtblad en de Miele keukenapparaten geven de keuken body. De keukens worden allemaal uitgevoerd met luxe goudkleurige greppen en knoppen, mooie pilasters en de stijlvolle kroonlijsten die de keuken de finishing touch geven.

Opties

– Mereno keukenmeubelen (model York en Bretagne)
– Arte granieten aanrechtbladen (kleur: black indy leather)
– La Cornue Cornufe fornuis
– Novy inbouw afzuigunit
– Miele koelast
– Miele vriezer
– Miele wijnklimaatkast
– Miele vaatwasser
– Dekker Gessi Cesello keukenkraan (kleur: koper)

Specificaties

Mogelijkheden

Deze keuken is in verschillende opstellingen, afmetingen, kleuren, prijsklassen en materialen leverbaar. De adviseurs van Tieleman Keukens vertellen u hier graag meer over.

Chique kookeiland

Dit project is gerealiseerd door Tieleman Keukens in samenwerking met Maison Sucre Luxury Interiors

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief