Home » Tien jaar hedendaagse kunst

Tien jaar hedendaagse kunst

Door niek@excellentmagazine.nl
Sille Galerie, kunstgalerie, expositie, Cojan van Toor Professional Photography Oudewater

Vanuit een grote, stoere ruimte in het centraal gelegen schattige stadje Oudewater, runt powervrouw Tamara Sille al tien jaar een galerie met een keur aan getalenteerde kunstenaar. Ze zette in 2007 al een online galerie op en kocht tijdens de vorige crisis haar grote galerieruimte alwaar ze haar kunstenaarsstal uitbouwde tot grote groep vooruitstrevende en veelbelovende kunstenaars met (internationale) allure.

‘Er is altijd ruimte voor persoonlijk advies en kunst op locatie’

Alle kunstwerken zijn uiteraard uitgebreid te zien op de website van Sille. Sinds december is er de mogelijkheid om via een virtuele tour in alle kalmte uitgebreid via 360° beeld door de galerie te ‘struinen’. Zin in een nieuw, inspirerend kunstwerk en wilt u zien hoe mooi het werk bij u hangt? Bezoek de website en Tamara komt uw keuze graag bij u thuis op locatie tonen.

Kunst bekijken is een beleving. ”Ik laat graag al het werk spreken en verwissel daarom veelvuldig de collectie in de galerie”, legt Sille uit. Het aanbod is groot en divers, er is kunst te vinden die past in allerlei interieurstijlen. Van Jenny Boot’s krachtige fotografiewerk, de florissante werken van Hans Withoos en Anouk van Tetering tot de gelaagde portretkunst van Evelyn Hamilton. Wie van modern houdt, kan niet om de abstracte sculpturen van Monique Lipsch en het exceptionele lijnenspel op doek van Martin Copier heen. Ook de lichtgevende wandobjecten van Geeske van de Molengraft vallen op. Komt er op de site veel op u af? Begin op de website met de ‘Sille Select’ om te proeven aan het aanbod.

Naast de vaste exposities weet Sille met haar succesvolle zomerexposities rondom een thema jaarlijks honderden kunstenaars te enthousiasmeren om werk in te sturen en duizenden bezoekers te verleiden tot een bezoekje aan Oudewater.

Sille, die zelf de kunstacademie afrondde, bouwt aan duurzame relaties met haar klanten en haar kunstenaars. ”Het is belangrijk om zelf te begrijpen welke weg de kunstenaar aflegt. Ik ben betrokken bij hun ontwikkeling in hun werk, carrière en hun liefhebbers. Ik vind het prachtig dat mijn (online) galerie al heel wat jaren een mooie plaats is om verliefd te worden op hedendaagse kunst.”

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

Sille Gallery
Goudsestraatweg 8
3421 GJ, Oudewater
info@sillegallery.com
Sillegallery.com
tel: 0348 748 115

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief