Home » Tijd om te loungen

Loungesets: wat zijn de mogelijkheden?

Heerlijk loungen in de zon
De zon laat zich weer volop zien, tijd om te loungen! De bloemen en planten komen prachtig tot bloei en het gefluit van de vogels maakt ons blij. We kunnen weer naar buiten! Om te genieten van een gezellige BBQ, van een heerlijke duik in het zwembad en van gezellige momenten met vrienden en familie. Comfortabel, kwaliteitsvol en aantrekkelijk tuinmeubilair is dan natuurlijk onmisbaar. Al vele jaren is een heerlijke loungeset de grote favoriet binnen het rijke aanbod van tuinmeubilair. Terecht natuurlijk, want was is er nu fijner dan heerlijk onderuitgezakt te genieten op je balkon, op je dakterras of in je tuin? Ultiem ontspannen en luieren in je eigen buitenruimte, laat de zon maar schijnen!

Loungesets: van robuust tot verfijnd

De mogelijkheden op het gebied van loungesets zijn welhaast eindeloos. Van groot tot klein, van exclusief tot vriendelijk geprijsd, van hout tot aluminium, van een robuust tot verfijnde uitstraling en van kleurrijke kussens en accessoires tot uitvoeringen in zwart of wit. Uiteraard is het tevens mogelijk om een loungeset geheel op maat te laten maken. Voor het gebruikersgemak: steeds vaker zijn de kussens bestand tegen regen en wind, waardoor je de kussens in de herfst en de winter niet naar de zolder of kelder hoeft te tillen.

Groot aanbod voor kleine en grote groepen

Zoals gezegd, bestaan er loungesets in veel verschillende maten. Wist je bijvoorbeeld dat je ook op een kleiner balkon uitstekend kunt loungen? De diverse merken op het gebied van loungesets bieden immers ook loungebanken voor twee tot drie personen aan. Meer bekend zijn natuurlijk de grotere formaten, die plaats bieden aan zes, zeven of zelfs meer personen en zo de perfecte setting vormen voor een onvergetelijke avond. Het grote voordeel van het gevarieerde aanbod is dat je je loungeset precies zo kunt indelen, zoals je dat zelf wenst. Twee banken en een tafel? Een hoekbank en een tafel of U-vormige opstelling inclusief een tafel en bijzettafeltjes? Alles is mogelijk en volledig af te stemmen op jouw wensen en jouw buitenruimte.

Lounge dining sets

Relatief nieuw zijn de lounge dining sets. De perfecte tussenstap tussen een loungeset en een traditionele tuinmeubelset. Buiten eten was nog nooit zo relaxed en comfortabel. En ook bij deze trendy variant van loungen, zijn de mogelijkheden weer eindeloos. Gun jezelf de luxe van een heerlijke loungeset in je eigen buitenruimte. Kleedt het aan met sfeerverhogende accessoires en creëer je eigen stukje buitenland op je balkon of in je tuin. Ga naar buiten en geniet! Maak er een onvergetelijke lente en zomer van.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief