Home » Tijdloos, elegant en luxueus

Tijdloos, elegant en luxueus

Studio LIV

Door Nicole Zaaijer

StudioLIV stemde de indeling van de nieuwbouwwoning geheel af op de leefwijze en wensen van de opdrachtgevers en ontwierp een stijlvol, warm en uniek droominterieur. “Ze heeft ons echt weten te verrassen met haar kijk op het indelen en het inrichten van de woning”, roemen de opdrachtgevers Linda Verlouw, de eigenaresse van StudioLiv. “Ook weet ze materialen en kleuren op prachtige wijze te combineren, waardoor het een mooi, sfeervol en gezellig geheel vormt. Kijk maar naar hoe het grote en kleurrijke vloerkleed prachtig past in het totaalbeeld.”

“De hoge, op maat ontworpen kastenwanden van sfeervol plaatmateriaal, het steenfineer onder diezelfde kasten, de strakke gietvloer van Van Hollandse Bodem en het lichtdoorlatende steenfineer in de nis zorgen voor een luxe uitstraling in de living, waarin de kussens en het tapijt voor de gewenste kleur zorgen”, aldus Linda. De doorgang tussen de twee kastenwanden leidt naar het luxe en met een schuifdeur af te sluiten thuiskantoor van de heer des huizes. In de door StudioLIV ontworpen maatwerkkeuken zorgen de grote raampartijen voor een prachtige lichtinval en de gewenste connectie met de omgeving. De ruime opzet en het smaakvolle design maken de keuken tot een heerlijke leefruimte. Een opvallend en fraai detail in de leefruimte is de groene moswand achter het wijnrek.

Linda Verlouw realiseert sinds de start van StudioLIV in 2007 warme interieurs vol klasse en verfijning. Ze werkt graag met robuuste vormen, natuurlijke materialen en verrassende elementen. “Architectuur is vrij mannelijk. Ik vind het mooi om daar zachtheid en warmte in aan te brengen, zonder dat het te vrouwelijk wordt.” In haar ontwerpen is over ieder detail nagedacht. Kleuren, materialen en afwerking zijn tot in de perfectie op elkaar afgestemd. “Zoals te zien is op de derde verdieping van deze woning, alwaar we het luxe privédomein van de opdrachtgevers situeerden. De open indeling en de rijke materialen zorgen samen voor de sfeer van een exclusieve hotelsuite. Achter het slaapgedeelte zie je de op maat ontworpen kleedruimte, die weer in verbinding staat met de badkamer”, aldus Linda.

“We hebben de samenwerking met Linda als zeer fijn ervaren. Ze is open, prettig in de omgang en staat open voor de inbreng van de klant. We zijn enorm te spreken over het eindresultaat en genieten hier elke dag weer”, sluiten de bewoners af.

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

StudioLIV | Van Hollandse Bodem | Line-a Custom Interiors | Rapture Interior Luxury | Quooker

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief