Home » Tijdloze, persoonlijke en warme eyecatcher

Tijdloze, persoonlijke en warme eyecatcher

KAP+BERK

Door marketing

“We hebben de samenwerking met KAP+BERK als erg prettig ervaren. Vanaf het begin was er een goede klik. Ze kwamen met veel goede ideeën, maar stonden ook open voor onze inbreng. Ze hebben een duidelijke visie, adviseerden ons goed en hielpen ons goed op weg met de vele keuzes die moesten worden gemaakt. Ze vullen elkaar ook goed aan en brachten onze wensen perfect tot uiting in ons huis. Alles klopt!”, aldus de blije bewoners van de prachtige dijkwoning over de samenwerking met de veelzijdige ontwerpstudio KAP+BERK.   

We zijn ontzettend blij met het eindresultaat en genieten volop van ons nieuwe huis. Zowel van binnen als van buiten klopt alles en voelt het echt als thuis. Het vele licht door de grote glazen puien is geweldig. Die geven een mooi uitzicht op de tuin en de rivier in de verte”, vervolgen ze hun positieve verhaal. “Het interieur is heel goed doordacht en geeft het huis een rustige uitstraling. Overdag zitten we graag aan de bar in de keuken waar je van het uitzicht kunt genieten en ’s avonds is de grote loungebank onze favoriete plek met de mooie gashaard. In de zomer zijn we meestal te vinden op het terras van de begane grond, een fijne beschutte plek waar we van de mooie natuur om ons heen kunnen genieten. Onze kinderen hebben hun eigen plek in het souterrain, waar ze volop kunnen chillen met vrienden. Ze hebben er zelfs een eigen terras. 

Weerspiegeling van de omgeving  

Het stijlvolle exterieur van de dijkwoning is onder meer voorzien van wit stucwerk, glaspartijen en authentieke bakstenen – op ambachtelijk wijze vervaardigd door de Steenfabriek Vogelensangh, de oudste steenfabriek van Nederland. “In de toegepaste leien zie je de weerspiegeling van de omgeving en het hout geeft het exterieur een zacht karakter”, vullen Mijntje en Marjolein aan. Het hoogteverschil tussen de relatief gesloten voorgevel en de open achtergevel maakt dat je bij binnenkomst direct een oogstrelend uitzicht op de achtergelegen dijk en de rivier hebt. De sfeervolle tuin sluit aan bij het moderne en warme karakter van de woning en vervolmaakt de buitenzijde ervan.  

 

Tekst: Sander Lemmens

Fotografie: Denise Zwijnen

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

KAP+BERK | Metaglas | Huisman Etech Experts | Solo Gietvloeren | Rijksen Speciaal Timmerwerk

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief