Tijdloze woning met een vakantiegevoel

Woning zorgt voor vakantiegevoel

Volgens de nieuwe eigenaren van de woning aan de Zeeuwse kust miste zij eenheid, rust en licht in het interieur. Daarnaast vonden zij dat het donkere materiaalgebruik zorgde voor een klassieke uitstraling.

De vraag was aan de veelzijdig opererende designstudio Wolterinck om het interieur te ontwerpen en een sfeervolle, frisse en tijdloze woning te realiseren, waarin een heerlijk vakantiegevoel heerst en het Zeeuwse zonlicht het geheel verwarmt.

Allure en luchtigheid in de vergrote hal

Al in de vergrote hal wordt duidelijk dat Wolterinck de dromen van de bewoners heeft verwezenlijkt. Het sfeervolle kleurenpalet, de hoge plafonds en de stalen deuren met glas geven de hal allure en een heerlijke luchtigheid

Net als in de rest van de vakantiewoning laten de verlichting en subtiele inrichting de kunstwerken van de bewoners goed tot hun recht komen

Begane grond

Het ruime leefgedeelte op de begane grond bestaat uit twee zitgedeeltes, die stijlvol van elkaar zijn gescheiden door een dubbelzijdige gashaard.

De vele raampartijen bieden niet alleen prachtige zichten op het Zeeuwse land, maar zorgen tevens voor een royale lichtinval. In de eetkamer biedt de royale tafel plaats aan grote gezelschappen en zorgt de haardpartij voor warmte en sfeer.

Privéruimtes

In de privéruimtes van de bewoners is net als in de overige ruimtes van de vakantiewoning een natuurlijk en licht kleurenpalet toegepast. En ook hier verleent het natuurlijke licht de ruimtes aan een extra frisse touch.

Fotografie: Marco Pieters

Dit project is gerealiseerd door Wolterinck

Ontdek alle gerealiseerde projecten Hier

 

Met dank aan de volgende bijbehorende partijen:

’t Saense Parkethuys | Dimitri de Roeck Interiors

Hendriks exclusieve wandstyling  | Indivipro

Maretti Lighting