Home » Tours visgraat & Paris planken

Tours visgraat & Paris planken

Martijn de Wit Vloeren

Door Veerle van Heertum

Onze deelname aan een verbouwing van een jaren 30 woning te Bussum

Deze uiterst zelfstandige en gerichte klanten hadden ons benaderd om onderdeel te vormen van het uitgebreide bouwteam. Aan ons de taak om, uiteraard in nadrukkelijk overleg met de opdrachtgever, passende vloeren te realiseren voor dit prachtige pand.

De combinatie van nieuw & bestaand was dé zoektocht gedurende deze verbouwing. En het eindresultaat liegt er niet om! Zo komen onder andere de gerestaureerde schouwen, haarden, kasten, deuren & lambriseringen prachtig tot hun recht op onze stijlvolle en warme Urbanwood – Tours visgraatvloer. Maar ook de moderne stalen deuren welke tot het hoge plafond reiken en de bijzondere glasplaat (waardoor de beneden gelegen wijnkelder zichtbaar is!) werken prachtig in harmonie met onze vloer.

Vervolg uw weg via de klassiek vormgegeven trap, ook in ere herstelt, en bewonder de hypermoderne kroonluchter! Ook op het bordes vormt onze Tours visgraatvloer de perfecte combinatie tussen modern en traditioneel.

Op de 2 bovengelegen verdiepingen is er bewust gekozen voor een plankenvloer in een gelijkende uitstraling. Onze fenomenale Urbanwood – Paris plankenvloer in een gematigd rustieke uitstraling. Op deze verdieping is er meer nadruk op de moderne, rustige setting om zo meer rust te creëren. Perfect voor de slaapvertrekken, maar ook ideaal voor de naadloze overgang naar het kantoor aan huis.

Elke plank met buitengewoon vakmanschap door onze ervaren parketteurs geïnstalleerd. Extreem strak rondom de balustrades, schouwen, sloffen en andere bestaande elementen. Maar ook het maken van een uitsparing perfect op maat voor de bijzondere glasplaat. Een lust voor het oog en met recht een opdracht waar de collega’s in de showroom & onze vakmannen trots op zijn!

Ontdek de vele vaardigheden van Martijn de Wit Vloeren

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief