Ambiance Wellness

‘Kom tot rust in uw eigen thuis’

Ambiance Wellness

Geniet van een binnenzwembad, buitenzwembad, sauna, whirlpool of hamamruimte in de rust en privacy van uw eigen omgeving. De luxe wellness-producten van Ambiance overtreffen al bijna 25 jaar de hoogste verwachtingen van haar opdrachtgevers. Naast het hoge kwaliteitsniveau van de exclusieve producten, is het zeker ook de aanwezige kennis, kunde en ervaring, waarmee wij ons al jaren onderscheiden.

Van advies tot ontwerp en van bouw tot installatie en onderhoud, wij bieden een totaalconcept. Naast verschillende varianten van prefab zwembaden zijn wij ook gespecialiseerd in bouwkundige zwembaden, vrijstaande zwembaden die veelal binnen worden toegepast, de bijkomende lucht- en klimaatbeheersing, binnen- en buitensauna’s op maat, stoomcabines en de meest moderne whirlpools.

Bij Ambiance Wellness is samenwerken essentieel. Denk hierbij aan aannemers, hoveniers, interieurarchitecten en ontwerpers. Het afstemmen van de planning en het soepel laten verlopen van een project is niet alleen voor u als klant prettig, maar voor elke betrokken partij. Heldere en duidelijke communicatie alvorens er wordt begonnen aan een project is van groot belang.

Bij een bezoek aan onze showroom kunt u rekenen op het eerlijke en deskundige advies van onze verkoopmedewerkers. Onder het genot van een kopje koffie leiden we u rond en geven wij u de benodigde informatie en tips over het onderwerp van uw interesse. We brengen graag uw wensen in kaart om zo uw ultieme droomwellness te kunnen realiseren. Onze ervaring, expertise en ons ruime assortiment maken de mogelijkheden eindeloos.

 

Ontdek de projecten van Ambiance Wellness