BuitenHof Tuinmeubelen

‘De prijs zit goed | Verrassend betaalbaar’

BuitenHof Tuinmeubelen

Heerlijk genieten in uw eigen tuin

BuitenHof Tuinmeubelen, een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. Met 25 winkels in Nederland & België is altijd wel een showroom bij u in de buurt. Onze specialisten staan voor u klaar om hun product en styling kennis met u te delen. U bent van harte welkom in een van onze winkels om proef te komen zitten en tuininspiratie op te doen.

Het hele proces in eigen hand

Van het idee voor een tuinmeubel, tot het vervaardigen ervan, alles heeft BuitenHof in eigen hand. Dat zorgt voor een unieke collectie, waarvan zij een hoge kwaliteit kunnen garanderen. Doordat dit bedrijf het gehele proces in eigen handen heeft, slaan zij de tussenhandel over. Dat resulteert in verassend betaalbare producten. Hierdoor hebben zij ook een hoge voorraad en een korte levertijd. Uw favoriete meubel is vrijwel altijd voorradig, zo kunt u al binnen 5 werkdagen genieten van uw nieuwe tuinset.

Naar wens samenstellen

U kunt bij BuitenHof eindeloos combineren. Kies zelf welke stoel of bank u bij uw tuintafel plaatst, pas het materiaal van de loungekussens aan naar uw wensen en maak met de gewenste kleur uw tuinset compleet eigen. Over de hele lijn komen kleuren en materialen terug, u combineert uw ligbed met dining set en uw lounge met parasol. BuitenHof stelt daarnaast u de vraag: “wat voor buitenzitter bent u?. Het is heel verschillende per persoon, vandaar dat het bedrijf in gaat op uw gewoontes en voorkeuren en adviseren daarbij welke kwaliteit daar het best bij aansluit. Zo creëert u in uw tuin een heerlijke plek, geheel naar eigen smaak en comfort.

Contact
Ekkersrijt 4095
5692 DB Eindhoven
Tel: +31 (0)165 52 67 71
Service@buitenhoftuinmeubelen.nl

Buitenhof-tuinmeubelen.nl

Ontdek de projecten van BuitenHof Tuinmeubelen