Compass Pools

‘De meest luxe en hoogwaardige binnen- en buitenzwembaden’

Compass Pools

De specialiteit van Compass Pools is het produceren van hoogwaardige, luxe prefab zwembaden, die geschikt zijn als binnen- en buitenzwembad. Een prefab Compass Pool houdt in dat een zwembad middels een snelle en vlotte installatie in uw tuin wordt ingebouwd. Bij prefab-zwembaden wordt de zogenoemde “kuip” in de fabriek al uit één stuk gevormd, iets wat de installatie en plaatsing niet alleen stukken gemakkelijker maakt maar ook het proces doet versnellen. Want zodra u uw keuze heeft gemaakt, willen zij natuurlijk zo snel mogelijk uw zwembaddroom realiseren!

Compass Pools is specialist in luxe zwembaden van een hoge kwaliteit. Overtuigd van eigen kwaliteit en hoogwaardige afwerkingen, staat Compass Pools garant voor een luxe zwembad in tuin of binnen locatie. Daarom biedt Compass Pools altijd een unieke garantie van 20 jaar. Zo bent u verzekerd van jarenlang zorgeloos zwemplezier.
Het Compass Pools-team heeft een grote passie voor zwembaden en zorgt met veel enthousiasme telkens weer voor het inbouwen van een zwembad in een tuin!

Contact
Het Sterrenbeeld 25
5215 MK, ‘s-Hertogenbosch
Tel: +31(0)732045290
info@compasspools.nl
www.compasspools.nl