Kroeze hoveniers

‘Onze zorg in uw tuin’

Kroeze hoveniers

De tuin is het verlengde van de woning, waar we het hele jaar gebruik van willen maken. Een tuin is ervaren, beleven en vooral genieten.

Onze passie is om de opdrachtgever in deze wens te voorzien. Dit is de reden waarom wij al meer dan 40 jaar tuinen realiseren en onderhouden. In deze 40 jaar zijn we uitgegroeid tot een professioneel hoveniersbedrijf met een vakbekwaam 35- koppig team. Het bedrijf is gevestigd in Beesd, centraal gelegen in Nederland langs de A2.

Middels ons eigen ontwerpafdeling, maar ook zeer frequent in samenwerking met verschillende tuinarchitecten, realiseren we een verscheidenheid aan projecten op grote en kleine schaal: van een villatuin met zwembad en luxe terrasoverkapping, een dakterras in hartje centrum met een beleving van een groene oase of een landschappelijk landgoed met weelderige, volwassen beplanting. Maar ook een kleine stadstuin of een bedrijfstuin zijn onderdeel van ons portfolio. Met ons gevarieerde team hebben we alle vakkennis in huis om elk project te realiseren en nazorg uit te voeren tot een fantastisch eindresultaat.

Om het gehele proces van ontwerp, technische uitwerking, offertefase, werkvoorbereiding, planning en uitvoering te doorlopen, hebben we de juiste mensen in huis. Op deze manier heeft de opdrachtgever één aanspreekpunt en kunnen we snel reageren en acteren. Korte lijnen, snelle communicatie, meedenken in het offertetraject, transparantie en duidelijkheid voor de opdrachtgever en natuurlijk de nazorg en onderhoud van onze projecten, dat is waar onze kracht ligt met het uiteindelijke doel; de opdrachtgever jaren lang te laten genieten van de tuin.

Contact
Homburg 23
4153 BS Beesd
Tel: +31 0345- 681500
Info@kroezehoveniers.nl
www.kroezehoveniers.nl