Outdoor Lifestyle

‘Luxe all weather loungesets voor binnen- en buitenland’

Outdoor Lifestyle

Hoe een droom een doel werd

Jaren geleden was oprichtster Manon op zoek naar de ideale loungeset voor in de tuin. Ze zocht een loungeset met diepe zit voor de lange Hollandse benen. De hoezen moesten kleurvast en vlekbestendig zijn en het liefst was de loungeset bestand tegen elk weertype. En dat allemaal gecombineerd in een luxe, mooie loungeset. Toen zij dit nergens kon vinden, was Manon vastberaden: ‘Die bank gaat er wél komen. En snel ook!’

Met deze gedachte is Outdoor Lifestyle in 2006 ontstaan. Al 17 jaar ontwerpt Manon de droom loungeset voor iedere klant. In haar showroom in Nootdorp bespreekt ze de wensen en zo realiseert ze de perfecte all weather loungeset. De loungesets worden in Nederland geproduceerd in samenwerking met familiebedrijven. Zoek je een luxe loungeset voor je vakantievilla? Ook dat is geen probleem! In zowel Nederland als het buitenland levert Outdoor Lifestyle de luxe loungesets. Hierbij neemt Manon alle stress uit handen wat betreft het verzenden en leveren.

Wat de luxe loungesets van Outdoor Lifestyle zo uniek maken? Onder andere de oersterke aluminium frames waar 10 jaar garantie op zit. Deze roesten niet waardoor de loungesets jarenlang meegaan. De kussens zijn daarnaast gemaakt van o.a. Sunbrella stof. Hierbij kun je kiezen uit maar liefst 800 kleuren en prints. Voor ieder wat wils! De kleurvaste stof is daarnaast waterdoorlatend waardoor er geen kans is op schimmel. Gaat het ineens regenen of schijnt dagenlang de zon? Met een loungeset van Outdoor Lifestyle hoef je je geen zorgen te maken. Tenslotte zijn de loungesets modulair, waardoor ze volledig aangepast en ontworpen kunnen worden naar jouw wens. Tevens heeft ze een ronde module ontworpen wat weer een heel ander effect geeft. Heb je een grote tuin of juist weinig plek? Manon ontwerpt de loungeset zoals jij dit wilt.

Ben je op zoek naar een luxe, all weather loungeset voor het binnen- of buitenland? Neem dan vrijblijvend contact op of bekijk alvast een aantal voorbeelden op www.outdoorlifestyle.nl.