Home » Tuinmeubelen Breakers Beach House

Tuinmeubelen Breakers Beach House

Door admin

Functioneel & esthetisch

De parasols en buitenmeubelen van Borek hebben een elegante, eigentijdse klasse. De vormen en stijlen zijn zowel functioneel als esthetisch en zorgen voor een harmonieuze uitstraling. Borek blijft steeds de creatieve grenzen verleggen om kwalitatief hoogwaardige en pure producten te creëren. Producten die zorgen voor ultiem zitcomfort en perfecte schaduw.

De optimale samenhang

Een ontwerp is pas af, als de optimale samenhang is bereikt met het buitenleven. Sinds 1977 werkt Borek nauw samen met vooraanstaande ontwerpers, zoals Marcel Wolterinck, Bertram Beerbaum, Remy Meijers, Hugo de Ruiter, Eric Kuster en Frans van Rens en dit resulteert elk seizoen weer in uiterst smaakvolle buitenmeubelen en bijpassende parasols.

Iedere lijn, iedere contour, elk materiaal is gekozen om de gebruiker het ultieme “genieten” en “ontspannen” te bieden, met de tuin als centraal middelpunt.

Breakers Beach House

Het bekende Huis ter Duin in Noordwijk heeft gekozen voor de prachtige meubelen van Borek bij het Breakers Beach House. Na een heerlijke strandwandeling plaats nemen op de Borek meubelen onder het genot van een heerlijk glas wijn of cappuccino, wat wilt u nog meer. Borek is trots dat op een prestigieuze plek als hier haar meubelen te vinden zijn.

Dit project is gerealiseerd door Borek

Voor meer inspiratie klik HIER

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief