Home » Tweede vestiging Bang & Olufsen Ynter

Tweede vestiging Bang & Olufsen Ynter

Door admin

Nog meer audiovisualisatie

Op 29 februari opende Bang & Olufsen Ynter haar deuren op de Grote Houtstraat 7!

Het Alkmaarse bedrijf Ynter, dat is gespecialiseerd in het Deense merk Bang & Olufsen, opende op 29 februari een tweede vestiging aan de Grote Houtstraat in Haarlem. Ynter, dat sinds haar prille begin in 1868 de hele evolutie van de audiovisuele sector heeft mogen meemaken, vertegenwoordigt Bang & Olufsen al sinds 1965 in Nederland.

Na een uitgebreide verbouwing van het Alkmaarse winkelpand aan de Ritsevoort 25 specialiseerde het bedrijf zich vanaf 2007 zelfs volledig in het Deense merk dat geïntegreerde audio- en videosystemen produceert, niet alleen voor thuis maar ook voor o.a. het hotelwezen en de autosector.

In 2017 verhuisde Ynter naar het huidige winkelpand aan de Ritsevoort 17, dat werd geopend door Tue Mantoni, de CEO van Bang & Olufsen. De twee bedrijven hebben dus al een lange en rijke geschiedenis en verheugden zich met de opening van deze nieuwe Ynter vestiging in Haarlem op een vruchtbare toekomst.

High-tech ontwikkelingen

Bang & Olufsen is afgelopen decennia uitgegroeid tot een icoon voor uitmuntende prestaties en design. Het kenmerkt een jarenlange ambachtstraditie en ongeëvenaarde toewijding aan hightech onderzoek en ontwikkeling.

In het pand aan de Grote Houtstraat is een prachtige, moderne winkel met een sober kleurenpalet en strakke inrichting verrezen. De producten van Bang & Olufsen Ynter komen volledig tot hun recht.

Dankzij de uitgekiende akoestiek in de winkel is ook de geluidsbeleving in het pand optimaal. Hier kunnen klanten ervaren hoe de systemen van het Deense merk met een bijzondere toevoeging vormen.

Bezoek de showroom! 

Bang & Olufsen Ynter Haarlem

Grote Houtstraat 7, 2011 SB Haarlem

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief