Home » Uitgesproken met LEF. Niet schreeuwerig maar in balans

Uitgesproken met LEF. Niet schreeuwerig maar in balans

Studio LEF Interieurontwerp realiseert geslaagde metamorfose van eigen woning

Door Veerle van Heertum

Een nieuwe woning zonder verhuizing. Dat bereikten interieurontwerpster Daniëlle Tonnaer en haar partner Ron Vangeneugden met de geslaagde interieurmetamorfose van de woning waar ze samen met hun kinderen al vele jaren mooie herinneringen maken. De eigenaren van Studio LEF pasten onder meer een sprekend kleurenpalet, sfeerverhogende sierlijsten en warme materialen toe om tot het voor hen perfecte plaatje te komen. Een heerlijk thuis dat in balans is en waarin warmte en comfort elkaar omarmen.

De prettige kennismaking met de ruime eengezinswoning begint in de hal, waarin de vogels op het behang een link leggen met de achtergelegen vijverpartij en het bankje voor een lieflijk beeld zorgt. Het patroon op de kastdeuren zien we vervolgens terug in het roze behang in de sfeervolle eetkamer, waardoor rust en balans voelbaar zijn. Aan de straatzijde creëerde Studio LEF met donkerblauwe wanden, notenhouten latjes op de haardpartij en fraaie sierlijsten een warme en intieme living met een klassieke toets. “Een heerlijke plek om met het gezin een drukke dag af te sluiten, terwijl de eethoek zich perfect leent voor gezellige borrelavonden met vrienden en familie”, aldus Daniëlle.

Perfecte synergie

“In de ruime leefkeuken kozen we voor een okergele kleur op de wanden, omdat die kleur voor een match zorgt met het vele zonlicht dat de aan de tuinzijde gelegen ruimte bereikt. De charmante roze stoeltjes leggen weer een fraaie link naar het behang in de eetkamer. De mix van blauw, roze en okergeel kenmerkt onze persoonlijke woonsmaak. Uitgesproken, met lef. Niet schreeuwerig maar in balans. Na de metamorfose ervaren wij nog dagelijks hoe belangrijk het is om te starten met een goed doordacht plan waarin ruimte, indeling en kleurgebruik een perfecte synergie vormen.”

Studio LEF

Studio LEF is opgericht door Daniëlle Tonnaer, interieurontwerper met passie voor haar vak. Sinds 2010 helpt zij particulieren en bedrijven met hun interieurvragen. Haar missie is het realiseren van interieurs die perfect in balans zijn en waarin het karakter van de gebruiker te herkennen is. Daniëlle heeft een groot empathisch vermogen waardoor ze de wensen van haar opdrachtgevers goed kan vertalen naar een voor hen passende woonomgeving. “Waarom de naam Studio LEF? Omdat met LEF je huis pas echt tot leven komt.”

Het ontzorgen van en een persoonlijk contact en korte lijnen met de opdrachtgevers zijn voor Studio LEF belangrijke aspecten bij een samenwerking. “Samen gaan we een intensief traject aan, dus het is voor ons erg belangrijk om een goede klik met onze opdrachtgevers te hebben. Alleen dan bereiken we het allermooiste resultaat”, aldus Daniëlle, die aanstipt dat Studio LEF zich weet te onderscheiden met het ontwerp en de realisatie van maatwerkoplossingen. “Dit kan een eettafel, kast of bureau zijn, maar ook een complete keuken. Ron heeft ruim dertig jaar ervaring in de interieur- en keukenbranche en daardoor alle expertise en kennis in huis om tot doordachte en unieke ontwerpen te komen. De meubels worden vervaardigd door interieurbouwers die wij zelf hebben geselecteerd. Wij werken met een vast team van specialisten die wij in de loop der jaren met grote zorg hebben uitgekozen. Belangrijke uitgangspunten hierbij zijn kwaliteit, aandacht voor detail en het nakomen van afspraken.”

Fotografie: Ellen Breedveld

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

Studio LEF Interieurontwerp | Bakers Zitten & Wonen | Chateau Parket | Deco-Nova

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief