Ultiem comfort dankzij zonwering

Outdoor living en zonwering

In het zonnige Bordeaux gaan binnen en buitenleven naadloos in elkaar over. Met zowel ‘Outdoor Living’ als zonwering van Renson levert dat een uniforme look & feel op met als resultaat een ultiem comfort voor de bewoner, zowel binnen als buiten.

Binnentemperatuur onder controle

“Zelfs met de leefruimte pal op het zuiden gericht is het dankzij de geschikte buitenzonwering toch altijd aangenaam fris binnen,” getuigen de bewoners.

“Dankzij de pergola in de tuin hebben we trouwens het hele jaar door de keuze om binnen of buiten door te brengen, afhankelijk van waar het het aangenaamst vertoeven is.”

“Hier komt het volledige zonweringsgamma van Renson aan bod,” legt installateur Frederic Lacoste van Renson-ambassadeur Portaix Loisirs verder uit: “van de Panovista Max doekzonwering op het hoekschuifraam, over Loggia schuifpanelen voor de ramen tot vaste Sunclips luifels erboven.”

Hoe verschillend ook, toch houden die op dezelfde efficiënte manier de zon tegen nog voor die het glas bereikt, zodat de binnentemperatuur in deze goed geïsoleerde villa niet ondraaglijk hoog oploopt.

Comfortabel buiten leven

Zelfde verhaal voor de tuin, want dit is toch waar de eigenaars een groot deel van hun tijd doorbrengen. Om dat ook op de warmste dagen te kunnen blijven doen, is de Camargue pergola voor hen een geschenk uit de hemel.

Dankzij de ingewerkte screens en de kantelbare lamellen in het dak, valt zelfs dan de schaduw en temperatuur te regelen. Nog een voordeel is dat men zo voortaan ook in de tussenseizoenen in optimaal comfort buiten kan leven.

Hoe houdt u de warme temperaturen onder controle?

Klik hier om te ontdekken wat onze professional Renson voor u mag betekenen.