Ultiem genot met louvers

Esthetisch en effectief

Een schitterende vrijstaande woning in Son en Breugel is voorzien van verschillende louver systemen. De bewoner krijgt hiermee controle over daglicht, uitzicht en privacy.

De donkere lamellen contrasteren mooi met het rieten dak en de witte muren. Louvers van Sunshield zijn altijd maatwerk en bieden dus volop mogelijkheden tot distinctie.

Twee jaar geleden zijn drie ramen voorzien van zonneschermen. Aan de linker- en rechterzijde vijfhoeken en aan de achterzijde een rechthoek. Sunshield maakt louvers in elke gewenste vorm.

Deze façadeschermen zijn enkele maanden later gevolgd door een lamellenwand. Op de kop van het terras. Onlangs is in de tuin een tweede lamellenwand geplaatst. Zo’n louverscherm biedt bescherming tegen zon, wind en nieuwsgierige blikken.

Controle over daglicht

Mensen leven en werken graag met daglicht en een uitzicht. Een overvloed aan zonlicht verstoort dit genot.

Met louvers krijgt u controle over de hoeveelheid daglicht die de ruimte vult. Dat is een kwestie van de lamellen in de gewenste stand zetten. Dat kan traploos.

Energiebeheer

De zon is behalve een bron van licht, ook een bron van warmte. In de winter draagt opwarming door de zon bij aan een lagere energierekening. Dat is prettig. In de zomer is het zonder airconditioning of ventilator al snel te warm. Dat is minder prettig.

Met façade louvers krijgt u ook invloed op deze opwarming. ’s Zomers staat de zon hoog en blokkeren lamellen de zon. Zelfs deels als deze open staan. Op een (half)bewolkte dag kan dat voldoende zijn en behoudt u uitzicht. Brandt de zon feller, dan sluit u de louvers verder. Of helemaal.

Unieke wensen, unieke louvers

Uw wensen zijn uniek. Dus creëert Sunshield voor elk project een uniek product.

Met dank aan onze professional | Sunshield