Ultieme beleving

Uw wens staat centraal …

Een woonbeleving op hoog niveau. Een inspirerende showroom die sfeer, klasse en design ademt. Een plek waar dromen werkelijkheid worden en waar u voelt dat u welkom bent. Een showroom waar de wens van de klant centraal staat en waar aanbod en vakkennis een fraai geheel vormen. 

Bad & Keuken Design Sevenum toont in de vernieuwde showroom een selecte presentatie van prachtige en unieke opstellingen van onder meer keukens, badkamers en interieurs. Met de ontwerp-ruimte die in het hart van de zaak ligt, etaleert het bedrijf zijn blik op de toekomst, het innovatief denken en vooral de kracht om de wens van de klant centraal te stellen. 

Beleving

“Op deze plek kunnen wij perfect onze kracht, onze ongekende mogelijkheden en ons vakmanschap tonen. Op verschillende beeldschermen kunnen wij de klanten niet alleen van informatie voorzien, maar ze ook het ontwerpproces laten beleven. Een proces waarin de wensen van de klant tot in de kleinste details getoond kunnen worden.”

Compleet woonplaatje

Enkele schitterende opstellingen van kwalitatief hoogwaardige merken tillen de showroom naar een hoog niveau. Veelal Italiaanse merken waarmee Bad & Keuken Design Sevenum complete interieurs kan verzorgen. In één en dezelfde stijl en van een zeer hoog niveau. Ook blinkt het kwaliteitsbedrijf uit in het realiseren van maatwerk. Interieurs die in zijn geheel aansluiten op de dromen van de opdrachtgevers.

Vakwerk in binnen- en buitenland

Bad en Keuken Design Sevenum is met veel passie actief in de wereld van luxe keukens, badkamers en interieurs. “Een tevreden klant is nog steeds speciaal. Iets persoonlijks en unieks realiseren, maakt dit vak zo bijzonder.”Van Maastricht en Amsterdam tot Duitsland en Spanje verblijdt het kwaliteitsbedrijf opdrachtgevers met unieke badkamers, keukens én totaalprojecten.

“Door de samenwerking van diverse topproducenten uit de woonbranche zijn wij in staat om complete interieurs te verzorgen. Ook werken wij veelvuldig samen met diverse toparchitecten.”

Belangrijke pijlers onder het succes van Bad en Keuken Design Sevenum zijn – naast de geleverde kwaliteit, de creativiteit en het veelzijdige aanbod – de persoonlijke benadering en het inlevingsvermogen om in samenwerking met de klant woondromen te verwezenlijken.