Home » Ultra ranke stalen deuren

Ultra ranke stalen deuren

Door admin

Ranke stalen deuren

Dankzij de expertise van StalenDeurenHuys …

Een transparante stalen wand met ultradunne profielen mogelijk? De professionals van StalenDeurenHuys werken al sinds 2008 met de populaire ultra ranke stalen deuren. De extra smalle stalen profielen van de metalen deuren en ramen zorgen voor een strakke en minimalistische uitstraling.

Binnendeuren met smalle profielen

Van maar liefst 2,5e cm! Smaller dan dit bestaat niet in staal. StalenDeurenHuys is de enige vakspecialist die de stalen binnendeuren zo rank kan maken. Vakwerk met een minimalistische uitstraling & een optimale lichtinval.

Smalle stalen deuren en ramen

“Wat wij beloven, komen we na. Wat dat dat betreft is StalenDeurenHuys net zo degelijk als de stalen deuren.”

Op zoek naar stalen buitendeuren?

De stalen buitendeuren zijn vervaardigd van stoeltjesprofielen die vanuit vroeger opnieuw wordt gebruikt. De stalen profielen waarmee architect Dudok in de vorige eeuw ook werkte, zijn maar 3,5 cm breed.

Het stoeltjesprofiel is daarmee uniek in zijn soort, ultra rank en dus perfect voor stalen buitenpuien. Ook voor de smalle buitenprofielen geldt: smaller dan dit bestaat niet voor stalen buitendeuren.

Nieuwe standaard stalen deuren

Het nieuwe concept van StalenDeurenHuys produceert betaalbare high-end stalen deuren. Een unieke kans voor iedereen die dol is op de ultra ranke stalen deuren designs van StalenDeurenHuys.

De exclusieve bestsellers, die stalen deuren met de deurgreep in de volledige lengte, zijn met dit nieuwe concept nu voor iedereen bereikbaar. Bij aankoop dient u zelf in te meten en te plaatsen.

Levering

StalenDeurenHuys levert stalen deuren op maat en standaard stalen deuren in Nederland, België en Duitsland.

Met dank aan StalenDeurenHuys

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief