Home » Unieke, elektrische designhaard

Unieke, elektrische designhaard

Door admin

Ervaar vuur zoals u dat nog nooit ervaren heeft

Haardenfabrikant Kalfire verrijkt en verwarmt al sinds de oprichting in 1981 woningen, terrassen, horeca-etablissementen en bedrijven met hoogwaardige gas-, hout-, en elektrische haarden.

Het in Limburg gelegen en internationaal opererende familiebedrijf combineert de uitstraling en de expertise van een multinational met de oprechte betrokkenheid, laagdrempeligheid en warmte van een familiebedrijf, wat al bijna 40 bestaat.

Positie als trendsetter

Onder leiding van Beijko van Melick ”“ hij nam het bedrijf in 2010 van zijn ouders over ”“ geeft Kalfire dagelijks verder vorm aan zijn visie op het design, de techniek, het gebruiksgemak en de prestaties van gas-, houten elektrische haarden en verstevigt het bedrijf zijn positie als trendsetter.

Zeer regelmatig schudt Kalfire de markt wakker met spraakmakende innovaties, zowel op technisch als op esthetisch gebied. Zoals met de Kalfire E-one. De allereerste innovatieve hightech designhaard van Kalfire.

Met deze unieke, elektrische haard zijn de mogelijkheden eindeloos. In iedere woning, op iedere plek kan hij worden geplaatst. De nieuwe haard heeft geen rookkanaal, brandstofaanvoer, speciale vaste opstellingsplek of onderhoud nodig.

“In een wereld waar we steeds meer op onszelf zijn, zorgt vuur voor verbinding. Vuur dat veilig, toegankelijk en duurzaam is. Zodat we ook in de toekomst van vuur en verbinding kunnen genieten. Het is mijn ambitie om die verbinding te creëren”, aldus directeur Beijko van Melick. “Het viel me op dat mensen vaak opgaan in de drukte door een stressvolle baan, een druk gezinsleven, het onderhouden van sociale contacten, noem maar op. In die hectiek heb je een rustpunt nodig, een moment om tot jezelf te komen en echt te kunnen ontspannen.”

“Waar kan dat beter dan in je eigen vertrouwde omgeving? De Kalfire E-one maakt het mogelijk. In iedere omgeving, in iedere ruimte.”

In de categorie Interior Design is de Kalfire E-one onderscheiden met de prestigieuze Silver Novum Design Award. De Novum Design Award is een prijs, die wereldwijd wordt toegekend aan bedrijven en organisaties met onderscheidende en vernieuwende designs.

Met dank aan haardenspecialist Kalfire

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief