Home » Unieke en luxe badkamers

Unieke en luxe badkamers

Door admin

Droombadkamer op maat

Het badhuys realiseert de badkamer van uw dromen, zij leveren maatwerk waarin beleving en design centraal staan.

“Elke keer als we de deur van de badkamer openen, genieten we weer. Het is een prachtplaatje en voorzien van ultiem comfort. De badkamer is exact zo geworden als het 3D-ontwerp dat de specialisten op basis van onze wensen en eisen maakten. Knap werk”, aldus de tevreden gebruikers van de getoonde droombadkamer op maat, die niet alleen meer dan tevreden zijn over het eindresultaat, maar ook over de samenwerking met Het Badhuys.

Een ruimte voor inspiratie

In de stijlvolle inspiratieruimte toont Het Badhuys enkele badkameropstellingen in verschillende stijlen en een breed, trendsettend en zelfs uitdagend assortiment producten en accessoires. Zoals oogstrelende mozaïeken, diverse tegels in groot formaat en innovatieve en fraai gekleurde kranen van topmerken als Gessie en Hotbath.

Een perfect opgeleverde badkamer

“In een gemoedelijke sfeer tonen we diverse mogelijkheden en luisteren we vooral naar de wensen van de klant”, legt eigenaar Martijn van Mosel uit.

“Op basis van die informatie maken we vervolgens met behulp van het computerprogramma ViSoft in 3D een badkamer op maat. Het maatwerkmeubilair, zoals bijvoorbeeld de wastafels en badmeubels, worden door de vakmensen van Van Mosel interieur- en maatwerk ”“ een zusterbedrijf van Het Badhuys ”“ in de eigen werkplaats gerealiseerd.”

“Hiervoor passen we materialen toe als massief hout, natuursteen, kwartscomposiet, corian, beton, composiet of HI-MACS. Naast badmeubels en wastafels vervaardigt Het Badhuys ook douchedeuren, douchewanden en douchecabines op maat. De maatwerkproducten worden vervolgens op professionele wijze in de badkamer gemonteerd. Dit met als reden zodat de klant kan genieten van een perfect opgeleverde badkamer.” Aldus de eigenaar Martijn van Mossel.

Bekijk meer gerealiseerde projecten van Het Badhuys

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief