Home » Maatwerk louver systemen

Maatwerk louver systemen

Door admin

Maatwerk

De oplossingen van Sunshield zijn altijd maatwerk. Dankzij de flexibele rekarmen van Sunshield maakt het niet uit hoe de lamellensystemen worden toegepast. dit kan bijvoorbeeld verticaal, horizontaal, schuin of zelfs ondersteboven. Bovendien kunnen de louver systemen in elke gewenste vorm worden geleverd; vierkant en rechthoekig uiteraard, maar ook als driehoek, trapezium, boog of cirkel.

Façades

Een façade louver is zonwering aan de buitenzijde van een gebouw, bevestigd aan de gevel. Met deze buitenlamellen krijgt u controle over inkomend zonlicht en invloed op de opwarming door de zon. Bovendien bieden deze louvers volop mogelijkheden tot architecturale verfraaiing van uw woning.

Producten

Voor elk project creëert Sunshield een uniek product. Bij zo’n product worden louvers op een bepaalde manier toegepast. Bijvoorbeeld als façade, aan een gevel. Glasdaken, terrasoverkappingen en wanden zijn andere veel voorkomende toepassingen.

Een halve eeuw ervaring

De ontwikkeling van de Sunshield-systemen begon in 1971 in een oude brouwerij in Wooburn Town. Dit is ongeveer een uur rijden van het centrum van Londen. Een grote sprong voorwaarts was de ontwikkeling van beweegbare lamellen. Met verstelbare louvers wordt namelijk nauwkeurig daglichtbeheer en bescherming tegen verwarming door de zon mogelijk.

Ontdek de mogelijkheden bij Sunshield

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief