Home » Uw lichtpuntje in het donker

Uw lichtpuntje in het donker

Door admin

Intelligente oplossing

De nacht heeft duizend ogen. U ziet alleen zelf geen hand voor ogen. Wie in het donker even zijn bed moet verlaten, zal daarom het licht moeten aandoen. Gira biedt een intelligente oplossing voor wat extra licht: een wandcontactdoos met oriëntatieverlichting voorzien van een lichtsensor.

De verlichte wandcontactdoos van Gira heeft een verzonken lichtbalk waaruit een witte LED een omlaag gerichte lichtbundel schijnt. Met een geïntegreerde schemeringssensor schakelt de verlichting automatisch in als het donker wordt en weer uit als het licht is. De indirecte verlichting is niet hinderlijk in de slaapkamer. Kleine kinderen vinden het bovendien fijn wanneer hun slaapkamer niet helemaal donker is.

In de gangen, overloop of trap zorgt het kleine lichtpunt daarnaast voor meer veiligheid. Omdat de LED zich in de afdekking van de wandcontactdoos bevindt en bij montage rechtstreeks contact maakt met de voet van de wandcontactdoos is toepassing achteraf in reeds geïnstalleerde Gira wandcontactdozen geen enkel probleem. De Gira wandcontactdoos met LED-oriëntatieverlichting is verkrijgbaar voor de Gira programma’s Standaard 55, Event, E2, Esprit en voor Gira Studio en de Gira F100.

Meer weten over Gira? Klik hier 

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief